AK Parti'li Dag'dan Baskan Çelik'e Övgü

AK Parti Tanitim ve Medya Baskanlari Toplantisi için Manisa’ya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’i belediyede ziyaret etti. Baskan Çelik’i uzun yillardir tanidigini ve dostlugu oldugunu kaydeden Genel Baskan Yardimcisi Dag, "Azimli, gayretli bir belediye baskanimiz var. Teskilatimiz, bir hemsehriniz olarak da biz her zaman buradaki arkadaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz." dedi.

AK Parti'li Dag'dan Baskan Çelik'e Övgü
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag, AK Parti Tanitim ve Medya Baskanlari Toplantisi için geldigi Manisa’da Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’i belediyede ziyaret etti. AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Dag’a ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kivircik, AK Parti Il Baskani Salih Hizli ve AK Parti il yöneticileri de eslik etti.

Katkilari için tesekkür etti

Ziyarete iliskin bir açiklama yapan Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, "Sayin Genel Baskan Yardimcimiza nazik ziyaretleri için tesekkür ediyorum. Sayin Baskanimiz Izmir Milletvekili olduklari için bizim de hemsehrimiz ve destekçimiz. Ne zaman Sehzadeler’imize yapacagimiz yatirimlarla ilgili kendilerine ihtiyaç duysak bir telefon kadar yakinimizda ve bizim hizmetlerimize projelerimize destek oldular. Tüm halkim adina, bugüne kadar ki sehrimize katkilari ve destekleri için kendilerine çok tesekkür ediyorum. Kendilerini Sehzadeler Belediyesi’nde agirlamaktan büyük mutluluk duydugumuzu ifade ediyorum. Hos geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum." dedi.



"Azimli, gayretli bir belediye baskanimiz var"

AK Parti Tanitim ve Medya Baskanlari Toplantisi için Manisa’ya geldigini ve bu vesile ile Yunusemre ve Sehzadeler Belediyelerini ziyaret ettigini kaydeden AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag söyle devam etti: "Degerli Baskanimiz ile dostlugumuz siyaset öncesine dayaniyor. Çok eski yillardan beri tanisikligimiz, dostlugumuz var. Kendisinin iki dönemdir Sehzadeler Belediye Baskani olarak yaptigi çalismalari iyi biliyor ve takip ediyoruz. Bugüne kadar, baskanimiz nezaket gösterdi, yeterince destek olabildigimizi düsünemiyoruz. Ama burada gerçekten milletvekillerimiz, belediyelerimizin çalismalari noktasinda ciddi anlamda ön ayak oldular ve metropoldeki iki belediyemizle ilgili ciddi mesafe kaydedildi. Bugüne kadar yapilan hizmetlerin vatandaslarimiz nezdinde karsilik buldugunu bir önceki seçimlerde görmüs olduk. Insallah bundan sonra da hizmetlerimiz daha hizli bir sekilde Sehzadeler’de devam edecektir. Azimli, gayretli bir belediye baskanimiz var. Teskilatimiz, bir hemsehriniz olarak da biz her zaman buradaki arkadaslarimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Nezaketleri için baskanimiza, milletvekillerimize ve teskilatimiza tesekkür ediyorum."

Baskan Çelik ziyaretin anisina AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Izmir Milletvekili Hamza Dag’a sifali Mesir macunu ve tablo hediye etti.
Kaynak: İHA