Bursa'da Asayis Uygulamasi

Bursa’da Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, narkotik, trafik ve Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerinin destegiyle Görükle bölgesinde dron destekli huzur operasyonu yapti. 37 araç, 14 is yeri denetlenirken, umuma açik alanlarda ve yesil alanlarda süpheli kisiler denetimden geçirildi.

Bursa'da Asayis Uygulamasi
Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü koordinesinde, Nilüfer Ilçe Emniyet Müdürlügü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Trafik Sube Müdürlügü destegi ile Görükle’de asayis uygulamasi gerçeklestirildi.

Yapilan asayis uygulamalarinda mekanlar ve umuma açik alanlar denetlenirken, es zamanli olarak havadan dron ile süpheli kisi ve mekanlar takip edildi. Yapilan uygulamada 37 araç denetlenirken. Denetlemelerde bin 507 kisinin kimlik sorgulamasi yapildi. Umuma açik alanlarda yapilan denetimlerde ise 37 is yeri denetlenirken 6 is yerine islem yapildi.

Yapilan denetimlerin vatandaslarin huzur ve güvenligine yönelik çalismalar oldugunu belirten Bursa Emniyet Müdürlügü yetkilileri, uygulamalarin artarak devam edecegini ifade etti.

Kaynak: İHA