Alanya'yi 129 Ülkede Uçuran Tanitim

Alanya Turizm Tanitma Vakfi(ALTAV) Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Tamami 32 dakika sürecek olan Alanya belgeseli 129 ülkeye uçan THY uçaklarinin koltuk ekranlarinda Türkçe ve Ingilizce olarak izleyiciyle bulusacak” dedi.

Alanya'yi 129 Ülkede Uçuran Tanitim
ALTAV tanitim çalismalari farkli projelerle devam ediyor. Geçtigimiz günlerde sosyal medya fenomenlerini Alanya’da agirlayarak milyonlarca kisiye ulasan ALTAV, Alanya belgeseli ile Türk Hava Yollari (THY) yolcularina ulasacak. Iç ve dis hat tüm THY uçuslarinda yolcular 32 dakikalik Alanya belgeseli ile keyifli seyahat yapacak.

"Genis kitlelere ulasim imkani"

Konuyla ilgili açiklama yapan ALTAV ve Alanya Turistik Isletmeciler Dernegi (ALTID) Baskan Yardimcisi Mehmet Dahaoglu, “Alanya’nin gündüzü ve gecesi, kültürel mirasi ve degerleri, sehir yasami, tarim alanlari, ulasim avantajlari, konaklama seçenekleri ve turizmi ayrintilariyla anlatildi. Tamami 32 dakika sürecek olan belgesel 129 ülkeye uçan THY uçaklarinin koltuk ekranlarinda Türkçe ve Ingilizce olarak izleyiciyle bulusacak. Belgesel çalismasi disinda ayrica hazirlanacak olan Alanya tanitim filmi ve imaj videolari da sosyal medya üzerinden genis kitlelere yine ulasmamizi saglayacak” dedi.

Kaynak: İHA