Ünlü Oyuncu Serhat Özcan Mutluluga 'Evet' Dedi

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde ünlü oyuncu Serhat Özcan 5 yildir birlikte oldugu ilçenin basarili avukatlarindan Deniz Ipek ile nezih törenle evlendi.

Ünlü Oyuncu Serhat Özcan Mutluluga 'Evet' Dedi
Tiyatro ve sinema dünyasinin dev ismi ve dizi filmlerin önemli oyuncusu Serhat Özcan, 10 yil önce tanistigi ve samimi arkadas oldugu, 5 yil önce ise bu arkadasligini sevgililige dönüstürdügü Avukat Deniz Ipek ile Ayvalik’ta yakin dostlarinin katildigi nezih bir dügünle evlendi.

Ayvalik’in nezih mekânlarindan Sahilkent Mahallesi, Sirinkent mevkiinde Deniz Ipek’in amcasina ait nezih bir restoranda gerçeklesen nikâh töreninde; Serhat Özcan’in ailesi, ünlü yönetmen Nesli Çölgeçen, ünlü sair Nevzat Çelik, kendisi gibi basarili oyuncu kardesi Reha Özcan, Balikesir Barosu Baskani Avukat Erol Kayabay, tiyatro sanatçisi Erkan Cilak, ünlü manken Ece Önder ve yakin dostlari hazir bulundu.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in nikâhi kiydigi nezih dügünde, Izmir’den gelen Grup Fortie Sanat, en güzel sarkilarini Özcan çifti için seslendirdi.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuson’u olarak adim attigi dizi film dünyasinda; Ulan Istanbul’da Talip Bey, Kalbim Ege’de Kaldi’da Ali Kürük, Çukur’da Uluç Reis ve son olarak Zümrüdüanka’da Rüstem karakterleriyle ününe ün katan Serhat Özcan nikah töreninde son derece keyifli ve bir o kadar da heyecanliydi.

Gazetecilerin sorularini yanitlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettigini belirterek, “Çünkü biz epey uzunca bir zamandir arkadasiz Deniz’le. 10 yillik iliskimizin ilk 5 yili arkadaslik, son 5 yili ise sevgili olarak geçirdik. Çok bekledik bugünü. Artik ‘tamam’ dedigimizde de evlenmeye karar verdik. Çok da iyi bir sey yaptigimizi düsünüyorum. Son derece mutluyum. Esimle birlikte Ayvalik’ta yasamayi sürdürecegiz” dedi.

Gelin Deniz Ipek Özcan ise, çok mutlu oldugunu vurgulayarak, “Uzunca zamandir bugünü bekliyorduk. Burada dostlarimizla birlikte bu ani yasamak bizi çok mutlu etti” demekle yetindi.

Özcan çiftinin nikâh sahidi olan ünlü yönetmen Nesli Çölgeçen, Serhat Özcan’in nikâh sahidi olabilmek için özellikle dügüne geldigini belirterek, çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin ise birbirini çok seven çiftin nikahini kiymaktan duydugu memnuniyeti ifade ederek, Özcan çiftine mutluluklar temenni etti.

Nezih dügün gecenin ilerleyen saatlerine kadar nese ile devam etti.
Kaynak: İHA