SGB'de Aydintepe Baskanligi Çetin'e Devretti

Sakarya Gazeteciler Birligi’nde (SGB) Baskan Zeki Aydintepe’nin kendi istegiyle görevi birakmasi üzerine yönetim kurulu karariyla Baskanvekili N. Müjdat Çetin baskanliga getirildi.

SGB'de Aydintepe Baskanligi Çetin'e Devretti
SGB yönetim kurulunun yaptigi toplantida Aydintepe, Sakarya medyasindaki gazetecileri bir çati altinda toplamak, gerek mesleki sorunlarin, gerekse sosyal ihtiyaçlarin bir nebze olsun giderilmesine yardimci olmak sebebiyle çiktiklari yolda tüm üyeleriyle birlikte önemli bir mesafe aldiklarini belirterek, “Kuruldugu gün itibariyle birçok etkinlige imza atan ve yaptigi projelerle kendinden söz ettiren SGB olarak meslege ve meslektaslarina her zaman sahip çiktik. Bugün Sakarya’da Basin Sitesi yükseliyorsa ve meslektaslarimiz ev sahibi olma sansini yakaladiysa bu da birlikteligin eseridir. Insallah kisa süre içinde sadece üyelerimiz degil, basvuru yapan Sakarya medyasindaki tüm meslektaslarimiz evlerine kavusacaklar. Herkese hayirli olsun. Konut projesini tamamlamamizla birlikte fiili olarak görevi genç kardeslerime birakiyorum. Ancak, bundan sonra da Birligimize bir agabey olarak hizmetlerim sürecektir. Bugüne kadar yönetimde birlikte görev yaptigimiz yönetici kardeslerime, bizleri bu göreve getiren tüm üyelerimize ve baskanligim dönemimde bize her türlü destegi veren gerek bürokrat, gerek baskan, gerekse siyasilerimize tesekkür ediyorum” dedi.

SGB’de baskanligi üstlenen N. Müjdat Çetin’de, “Kurucu baskani oldugum dernegin bir üst kurulusunda yer aldigim için SGB baskanligini üstlenen Zeki Aydintepe bizim her zaman bir büyügümüz, bir agabeyimiz olarak bas tacimizdir. Bundan sonra da onursal baskan olarak her zaman bizim yanimizda yer alacak. Ben kendisine verdigi hizmetler için tesekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaslarimiz ve üyelerimizin destegiyle bugüne kadar oldugu gibi hizmetlerimiz meslegimizin bir adim daha ileriye gitmesi yönünde olacaktir. Hepimiz için hayirlisi olsun” diye konustu.

SGB Yönetim Kurulu, Baskan Zeki Aydintepe’yi onursal baskan olarak gördüklerini ve bundan sonra da hep birlikte hizmete devam edeceklerini belirterek kendisine plaket takdim edip, tesekkür ettiler. SGB’de yeni yönetim kurulu N. Müjdat Çetin baskanliginda, baskan yardimcilari; Yücel Velioglu, Engin Arapoglu, genel sekreter; Ekrem Ürdüç, sayman; Ahmet Kaya, üyeler Salih Yalçintas, Betül Balci, Ibrahim Çorbaci ve Mehmet Karakas’tan olustu.
Kaynak: İHA