Hem Eserlerini Sergilediler Hem De Eglendiler

Manavgat’ta Meliha Ercan Engelsiz Yasam Merkezi, Manavgat Belediyesi Huzurevi ve Çocuk Kültür Merkezi ögrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde yil sonu sergisi düzenledi. Sergi açilisi sonrasinda Çocuk Kültür Merkezi ögrencileri düzenledigi gösteriyle eglendi.

Hem Eserlerini Sergilediler Hem De Eglendiler
Huzurevinden yasayan büyüklerin yaptigi resimler, Meliha Ercan Engelsiz Yasam Merkezi ögrencilerinin dönem boyunca yaptiklari el isi, dikis nakis, takilar ve Çocuk Kültür Merkezi ögrencilerinin de çizgi film karakterlerini canlandirdigi eserler, AKM Fuayesinde sergilendi. Serginin açilis kurdelesi huzurevi sakinleriyle birlikte kesildi.

ÇKM ögrencileri senlendirdi

Çocuk Kültür Merkezi’nden 210 ögrencinin katildigi yil sonu gösterileri ponponlu modern dans gösterisiyle basladi.

Eglenceli etkinlikte ögrenciler, zumba kids dans gösterisi, masal kahramanlari dansi, lirik dans gösterisi, Hint dans gösterisi, siir dinletisi, cici kizlar gösterisi, müzik dinletisi ve jimnastik kurdele dans gösterileriyle velilerine hünerlerini sergiledi. Ögrenciler etkinlik sonrasinda ellerinde bayraklarla Izmir Marsi’ni da hep bir agizdan söyledi.



“Gurur duyuyoruz”

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, “Hem huzurevinde yasamlarini sürdüren büyüklerimiz hem Yasam Merkezi ögrencilerimiz hem de Çocuk Kültür Merkezi ögrencilerimiz eserlerini sergiledi. Büyüklerimizin huzurevindeyken rahati ve huzuru için yaptigimiz çalismalara ayni kararlilikla devam edecegiz. Hayata geçirdigimiz özel kurslarimizla, engelsiz dostlarimizin kendilerini gelistirme ve toplum yasamina dâhil olma imkâni bulmalarindan dolayi son derece gururluyuz” dedi.

Düzenlenen etkinliklere CHP Manavgat Ilçe Baskani Aliye Cosar, Manavgat Belediyesi Baskani Sükrü Sözen’i temsilen Belediye Baskani yardimcilari, huzurevi sakinleri, birim müdürleri, ögretmenler ve veliler katildi.

Kaynak: İHA