BILSEM'den Yil Sonu Resim Sergisi

Manisa, Akhisar, Turgutlu ve Salihli Bilim ve Sanat Merkezlerinin (BILSEM) Görsel Sanatlar Alan ögrencileri tarafindan ortaya çikarilan eserler yil sonu resim sergisinde görücüye çikti. Katilimcilar tarafindan büyük bir dikkatle incelenen eserler büyük begeni topladi.

BILSEM'den Yil Sonu Resim Sergisi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür Sitesi Fuayesinde açilan sergiye Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara, Manisa Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Sehzadeler Ilçe Milli Egitim Müdürü Metin Gençay, Yunusemre Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas ile beraber kurum amirleri ve ögrenciler katildi.

Manisa Bilim ve Sanat Merkezi ile il genelindeki Salihli BILSEM, Akhisar BILSEM ve Turgutlu BILSEM’lerdeki Görsel Sanatlar Alan ögrencilerinin hazirladigi resimlerden olusan yil sonu resim sergisi büyük begeni topladi.

Açilis kurdelesinin kesilmesinin ardindan Sehzadeler Kaymakami Cemal Hüsnü Çaykara sergi açilisindan sonra sergideki eserleri tek tek inceledi, ögretmen ve ögrencilerden bilgiler aldi.

Manisa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Özgür Emeksiz, yaptigi konusmada, ögrenciler tarafindan açilan sergide birbirinden güzel resimlerin yer aldigini söyledi.



Manisa’da güzel bir etkinlik yaptiklarini belirten Emeksiz, "Sergide Manisa ili genelindeki tüm BILSEM ögrencilerimizin ortaklasa çikardiklari eserler bulunuyor. Çok yetenekli ögrencilerimiz var. Emegi geçen tüm ögretmen ve ögrencilerimizi tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA