Baskan Atabay'dan Didimli Çocuklara Karne Hediyesi

Aydin’in Didim ilçesinde yasayan ögrenciler, 17-18 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Karne Senligi’nde doyasiya eglenecek.

Baskan Atabay'dan Didimli Çocuklara Karne Hediyesi


Türkiye genelinde ilk ve ortaokullar ile liseler yarin yaz tatili dönemine girecek. Milyonlarca ögrenci bahar dönemine dair karnelerini yarin alacak. Didim’de yasayan binlerce ögrenciye karne hediyesi Didim Belediye Baskani Ahmet Deniz Atabay’dan geldi. Didim Belediyesi, ögrencilere yönelik Karne Senligi organize etti.

17 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Didim Cumhuriyet Kent Meydani’nda baslayacak olan senlikte oyun alanlari, spor, balon ve çamur atölyesi, yüz boyama ve birçok sürpriz etkinlik yer alacak. Ögrenciler, saat 18.00’da baslayacak olan Altan Show’da doyasiya eglenecek. Senlik 18 Haziran Cumartesi günü de sürecek. Saat 16.00’da baslayacak olan etkinlikler çerçevesinde düzenlenecek olan dans atölyesi çocuklara unutulmaz anlar yasatacak. Saat 19.00’da ise Sirin Baba ve Kelebek Avcisi isimli çocuk tiyatrosu Didim Ticaret Odasi Nurullah Kocabiyik Kültür Merkezi’nde çocuklarla bulusacak.
Kaynak: İHA