Miniklerin Sinema Coskusu

Çocuklar ve gençler için düzenledigi etkinliklerle Gölbasililarin kalbini kazanan Baskan Ramazan Simsek, 700 çocugun daha yüzünü güldürdü. Baskan Simsek öncülügünde düzenlenen etkinlikte, Gölbasili çocuklar Afacanlar Is Basa Düstü filminde bir araya geldi.

Miniklerin Sinema Coskusu
Gölbasi Belediyesi ve Gölbasi Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile ilkögretim okullarinda 2021-2022 Egitim ve Ögretim yilinin sona ermesiyle ögrencilere sürpriz yapan Baskan Simsek, 15-16 Haziran tarihlerinde gerçeklestirecegi organizasyonla ögrencilere karne hediyesi verdi.

“Çocuklarimizin her daim yanindayiz”

Gölbasi Belediye Baskani Ramazan Simsek, gençler için düzenleyecekleri etkinliklerin devam edecegini belirterek, ”Sinema etkinligi ile çocuklarimiza bir karne hediyesi vermek istedik. Mutlu çocuklar, mutlu yarinlar demektir. Bunun bilinci ile hareket etmeye devam ediyoruz. Ögrencilerimizi bütün yil gösterdikleri gayret ve çaba için tebrik ediyorum. Türk gencine yakisir bir sekilde yetisen Gölbasili çocuklarimizin her daim yanindayiz” dedi.

Kültürel ve sosyal faaliyetlere verdikleri deger çerçevesinde bugüne kadar çocuklara, gençlere ve kadinlara özel birçok etkinlik düzenlediklerinin de altini çizen Baskan Ramazan Simsek, ”Daha önce 1000 Gölbasili kadinimizi Kapadokya’ya götürdük, Sanliurfa gezisi ile ise 600 Gölbasili kadinimizin Peygamberler sehrini ziyaret etmelerine vesile olduk ve bu etkinliklerde çok güzel geri dönüsler aldik. Kadinlarimiz için sinema etkinlikleri düzenledik. Bundan sonra da böyle kültürel ve sosyal etkinliklere devam edecegiz” dedi.

Sinemada oldukça keyifli vakit geçiren minikler Baskan Simsek’e böyle bir organizasyonu hayata geçirdikleri için tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA