Genç Avukat Kurtarilamadi

Gümüshane’nin Siran ilçesinde katildigi davadan Kelkit ilçesine dönerken Kiliçtasi köyü yakinlarinda otomobiliyle trafik kazasi yapan 28 yasindaki genç Avukat Hüsna Turhan, hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak vefat etti.

Genç Avukat Kurtarilamadi
Gün içerisinde Siran ilçesindeki durusmaya katildiktan sonra memleketi Kelkit ilçesinde dönmek için 29 AAJ 026 plakali otomobiliyle yola çikan Turhan, Kelkit-Siran arasindaki Çilhoroz daginin eteginde bulunan Kiliçtasi köyü yakinlarinda yagis nedeniyle kayganlasan yolda aracinin direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapmisti.

Savrulup taklalar atarak yol kenarinda bulunan agaçlik alana düsen araç içerisinde sikisan ve agir yarali olarak aracindan çikarilan Turhan, önce Kelkit Devlet Hastanesine oradan da ileri tetkik ve tedavi için sevk edildigi Trabzon Kasüstü Egitim ve Arastirma hastanesinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak aksam saatlerinde hayatini kaybetti.

Meslege 4 yil önce basladigi ve Kelkit esrafindan oldugu ögrenilen 28 yasindaki genç avukat Hüsna Turhan’in cenazesi Trabzon Adli Tip Kurumundaki islemlerinin ardindan Kelkit ilçesinde merkezinde kilinacak cenaze namazinin ardindan topraga verilecek.

Genç avukatin vefatinin ardindan kurumun sosyal medya hesaplarindan aci haberi paylasan Gümüshane Barosu Baskani Av. Metin Aslan, “Baromuzun genç avukatlarindan Hüsna Turhan’i Siran’daki dava dönüsünde Kiliçtasi köyü yakinlarinda geçirdigi trafik kazasinin ardindan kaldirildigi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak genç yasta kaybetmenin acisini yasiyoruz. Acimiz büyük. Ailesinin ve camiamizin basi sagolsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA