BOYMEK Faaliyete Basladi
Boyabat Belediyesi tarafindan vatandaslarin yeteneklerini gelistirmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini gelistirmek ve istihdam saglanmasi amaciyla Boyabat Belediyesi Mesleki Egitim Kurslari (BOYMEK) egitime basladi.

16 Haziran Persembe günü sona erecek olan egitimin sonunda katilimcilara sertifika verilecek.
Potansiyelini kesfetmek, hayallerini gerçeklestirmek isteyen herkesi BOYMEK’e davet eden Boyabat Belediye Baskani Sefik Çakici, “BOYMEK Kasaplar Çarsisi’ndaki merkezinde derslerine basladi.
Egitim, kültür ve sanat düzeyi yüksek, üreten ve kazanan bir toplum için sanat ve meslek egitimlerini çok önemsiyoruz. Bunun için de tüm gücümüzle hemserilerimizin yaninda olmaya hayallerini desteklemeye devam etmek istiyoruz. Ben bu baglamda BOYMEK’in çok basarili olacagina inaniyorum. Boyabat’imiza hayirli ugurlu olsun” ifadelerini kullandi.
