Sultanbeyli'de Korkutan Çati Yangini

Sultanbeyli’de 4 katli binanin çati kati alevlere teslim oldu. Vatandaslar korkuya kapilirken, alev alev yanan binanin bitisiginde bulunan diger binaya alevlerin sirayet etmesini itfaiye ekipleri önledi.

Sultanbeyli'de Korkutan Çati Yangini
Olay, 20.00 siralarinda Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Afyon Caddesi üzerinde bulunan 4 katli bir binanin çati katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanin çatisinda henüz belirlenemeyen nedenle yangin çikti. Kisa sürede büyüyen yangin tüm çatiya yayildi. Yükselen alevler bitisiginde bulunan diger binaya sirayet etmeden itfaiye ekiplerinin hizli müdahalesi ile önlendi. Çevrede bulunan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Alevleri ve dumani gören bina sakinleri büyük panik yasadi. Çevre ilçelerden yardima gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangin kisa sürede söndürüldü. Ilk belirlemelere göre ölü ve yaralinin bulunmadigi yanginin çikis nedeni arastiriliyor.

Mahalle sakini Mehmet Ayaz, "Ben eskiden burada oturuyordum. Bir haber geldi çati yaniyor diye kostum geldim. Alev alev yaniyordu. Ölü ya da yarali yok, itfaiye ekipleri hizli geldi. Diger binaya siçramasini önlediler" dedi.

Kaynak: İHA