Özel Gencin Hayalini Polis Gerçeklestirdi

Düzce’de yasayan özel gereksinimli genç kizin hayalini Düzce Emniyet Müdürlügü gerçeklestirdi. Endokrin hastasi 16 yasindaki genç kizi, hayrani oldugu dizinin setine götüren Düzce polisi, dizi oyunculariyla bulusturdu.

Özel Gencin Hayalini Polis Gerçeklestirdi
Düzce’de oturan ve endokrin hastasi olan 16 yasindaki Beratiye Serra Gülaçti’nin ’Arka Sokaklar’ dizisi hayrani oldugunu ögrenen Düzce Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, hemen harekete geçti. Beratiye Serra Gülaçti için dizinin yapimcilariyla irtibata geçerek, genç kizin hayalini anlatti. Dizinin yapimcisinin daveti üzerine Düzce Emniyet Müdür Yardimcisi 2. Sinif Emniyet Müdürü Ömer Aslan, komiser yardimcisi Ebru Erdal Uluçay, polis memuru Esra Yildiz, polis memuru Nihat Sahin, polis memuru Ersoy Atalmis, polis memuru Dagistan Avci ile birlikte Beratiye Serra Gülaçti dizinin çekildigi seti ziyaret etti.

Dizi oyuncularinin yogun ilgisi ile karsilanan Beratiye Serra Gülaçti ile Düzceli polisler, oyuncularla ve yapim ekibiyle uzun süre sohbet etti. Özel genç kizin en büyük hayali gerçek olurken, mutlulugu yüzüne yansidi. Beratiye Serra Gülaçti oyuncularla fotograflar çektirmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA