Eyüpsultan Buz Pisti Açildi

Eyüpsultan Belediyesi tarafindan yapilan buz pistinin açilisinda konusan Belediye Baskani Deniz Köken, “Çocuklarimizin liseyi bitirdiginde branslarda lisanslari olsun istiyoruz” dedi.

Eyüpsultan Buz Pisti Açildi
Eyüpsultan Belediyesinin, Aksemsettin Mahallesindeki bir alisveris merkezinde yaptigi buz pisti, düzenlenen törenle açildi. Açilisa Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken’in yani sira; 10 buz pateni milli sporculari ile çok sayida ögrenci ve aileleri katildi.

Çocuklarin, gençlerin yararlanabilecegi 400 metrekarelik buz pisti ücretsiz olarak hizmet verecek.

“Burayi bölgemizin bütün sporcularina açtik”

Buz pistinin yerinin bos oldugunu söyleyen Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken, “Buz pistimiz hayirli olsun diyorum. Burayi yariyil tatilinde görmüstük. Alisveris merkezlerimizde çocuklarimiz ile bulusuyorduk. Burasi bostu, atil kalmisti, isletememislerdi. Bende burayi kiraladim. Burayi bölgemizin bütün sporcularina açtik, çocuklarimiza açtik. Çok ciddi bir katilim oldugunu görüyorsunuz. 700 tane spor okulumuza müracaat var. Bunlarin hepsi ile ilgilenecegiz. Çok da güzel olacak. Hem binicilik var hem buz pistimiz var. Kayma alanimiz var hem okçuluk hem yüzme var. Her dalda olacagiz insallah bundan sonra” dedi.

“Çocuklarimizin liseyi bitirdiginde branslarda lisanslari olsun istiyoruz”

Spora verdikleri önemi vurgulayan Baskan Deniz Köken, “Binicilik ve buz pistine çok önem veriyorum. Her ikisini de bu bölgemizde çocuklar üzerinde yarismaci çikaracagiz, çikarmak istiyoruz. Bütün çocuklarimizin bütün yaz spor okullarimizda bizi takip edip katilmalarini istiyorum. Bunlarin sayisini çogaltma sebebimiz bizim çocuklarimizin liseyi bitirdiginde branslarda lisanslari olsun istiyoruz. Ne olursa olsun doktor olur, hakim olur. Liseyi bitirdiginde lisansli sporcu olsun. Bu da bunlardan bir tanesi olacak insallah” seklinde konustu.

Buz pistinin açilisi sporcularin gösterileri ve çocuk etkinlikleri ile sona erdi.
Kaynak: İHA