Arnavutköy'de Ayakkabi Imalathanesini Su Basti

Arnavutköy’de etkili olan saganak yagisin ardindan bir ayakkabi imalathanesini su basti. 150 bin TL’lik malzeme kullanilamaz hale geldi.

Arnavutköy’de etkili olan saganak yagmur nedeniyle bazi kanalizasyon giderleri tikandi. Karlibayir Mahallesi Kugulu Sokak’ta bulunan bir ayakkabi dikim imalathanesinde tuvaletlerin tasmasi sonucu is yerini su basti. Sabah saatlerinde imalathaneye gelen ustabasi durumu fark ederek, sehir disinda olan is yeri sahibine ve yakinlarina haber verdi. Yardima gelenler biriken suyu kendi çabalariyla tahliye etmeye çalisti. ISKI görevlileri de imalathanedeki baskina müdahale etti.

Is yeri sahibinin akrabasi Özcan Çakmakçi, “Biz ne oldugunu anlayamadik Arnavutköy Belediyesi geldi rögarlari çekti ama bunun altinda bulunan ana arterde problem varmis. Suyu bosaltmaya çalisiyoruz su motorlari ile. Ben ISKI’yi aradim ama kaç saat oldu daha yeni geldiler, biz kendi imkanlarimiz ile suyu bosaltmaya çalisiyoruz su motorlari ile. Makinelerimiz hariç 150 bin TL’lik ürünümüz kullanilamaz hale geldi sadece. Kendimiz müdahale etmek zorunda kaldik etmezsek daha çok malzememiz ziyan olacak” dedi.

Kaynak: İHA