Kocasinan'dan Çocuklar Için Dolu Dolu Yaz Programi

Kocasinan Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü bünyesinde milli ve manevi degerler adina farkindalik olusturmak amaciyla hizmet veren Kocasinan Akademi’nin spor, kültür ve sanat alanlarinda hazirladigi yaz kurslari basliyor. Kocasinan Akademi çatisi altinda verilecek yaz kurslariyla ögrencilerin keyifli, eglenceli ve fiziksel gelisimleri açisindan verimli bir dönem geçirmeleri hedefleniyor.

Kocasinan'dan Çocuklar Için Dolu Dolu Yaz Programi


Çocuklara olan sevgisiyle dikkat çeken Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’in geleceginin egitimle sekillenecegi bilinciyle yaz kurslarina agirlik verildigini vurgulayarak, “Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yasanabilir bir Kocasinan birakmak için yogun çaba sarf ediyoruz. Bu çerçevede gelecegimizin teminati yavrularimiza yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ilgili her alanda egitim vererek, onlarin sosyallesmesine, fiziksel ve zihinsel yönden gelismelerine katki sagliyoruz. Malum süreçten dolayi ara verdigimiz kurslara, bu yil daha dolu bir sekilde açacagimiz kurslar sayesinde yavrularimiz, tatil boyunca hem eglenerek ögrenecek hem de sosyalleserek keyifli zaman geçirecekler. Özellikle çocuklarimiz için farkli branslarda yaz kurslari açmaya özen gösteriyoruz. Kurslarimizin hepsi dolu dolu. Yazin bos zamanlarini degerlendirme açisindan Kocasinan Akademi, Çocuk Kulübü ve mahallelerdeki tesislerimiz, gençlerimiz için iyi bir firsattir” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi ile egitim, sosyal, kültür, sanat ve spor gibi hayatin her alaninda bölge sakinlerine daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Kocasinan Akademi, Çocuk Kulübü ve semt konagi tesislerinde 8-14 yas arasi çocuklar için; basketbol, voleybol, gitar, baglama, keman, futbol, boks, tekvando, okçuluk, müzik, tiyatro ve resim gibi talepler dogrultusunda kurslar açilacak. Ayrica yetiskinler için ahsap boyama, igne oyasi, kadin elbise dikimi, ev tekstili, amigurumi bebek yapimi ve kadin elbise dikimi, plates ve zumba kurslari verilecek. Çocuk Kulübü tesisine kayit için 30 Mayis ile 10 Haziran tarihleri arasi (www.kocasinan.bel.tr) adresinden detayli bilgi için ise (Mesai saatleri içerisinde) 0(352) 740 00 00/ 1109/ 1115 aramalari yeterli olacagi belirtildi. Kocasinan Akademi tesisleri ile mahallelerde açilacak olan yaz dönemi spor kurslari ise 20 Haziran Pazartesi günü baslayacak ve yeni egitim ögretim yilinin açilisina kadar sürecek. Kurslarla ilgili bilgi almak isteyen ögrenciler, Çözüm Merkezinin 0 (352) 222 70 00 (Dahili: 2572-73) numarali telefonundan gerekli bilgilere kolaylikla ulasabilecekler.
Kaynak: İHA