Cep Telefonu Hirsizligi Kamerada

Konya’nin Kulu ilçesinde bir kisi girdigi telefoncu dükkaninda tezgahta bulunan bir cep telefonunu çalarak kayiplara karisti. Hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansirken, süpheli sahis polis ekiplerinin çalismasi sonucu yakalandi.

Cep Telefonu Hirsizligi Kamerada
Olay, Atatürk Caddesinde bulunan bir telefoncu dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, telefoncuya müsteri gibi giren kimligi belirsiz sahis satis elemaninin dalginligindan faydalanarak tezgahta bulunan bir cep telefonunu alarak kayiplara karisti. Telefonun çalindiginin fark edilmesi üzerine durum polise bildirildi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, kisa sürede kamera görüntülerinden hirsizlik süphelisinin izine ulasarak Konya’ya gittigini tespit etti. Konya’da asayis ekipleri ile ortaklasa yürütülen çalisma sonrasinda yakalanarak gözaltina alinan sahis Kulu polisine teslim edildi.

Hirsizlik ani kameraya yansidi

Hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina yansidi. Güvenlik kamerasi görüntülerinde, müsteri kiliginda dükkana gelen sahsin satis elemaninin dalginligindan faydalanarak tezgah üzerindeki cep telefonunu el çabukluguyla alip cebine koydugu görülüyor. Daha sonra sahis satis elemaniyla müsteri gibi konusmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA