Vali Memis'ten Anlamli Bulusma

Erzurum Valisi Okay Memis, Anneler Günü münasebetiyle kentte bulunan sehit anneleri ve esleri, koruyucu anneler ve özel çocuk sahibi olan annelerle bir araya geldi.

Vali Memis'ten Anlamli Bulusma
Bir restoranda düzenlenen yemek programinda Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nden hizmet alan anneleri agirlayan Vali Memis, bir süre sohbet ederek, günlerini kutladi.

Vali Memis, yaptigi konusmada su ifadeleri kullandi: ‘Annelik çok önemli bir müessese, Peygamber efendimiz cennetin annelerin ayagi altinda oldugunu belirtiyor. Her kadin anne olabilir ama anneligi hakkiyla yerine getirmek önemli. Çocuk büyütmek kolay degildir. Bu ülkeye, bu vatana hayirli bir evlat yetistirmenin çok kolay olmadigini düsünüyorum Bu noktada sehit anneleri eli öpülesi insanlar. Yine özel çocuk annesi olmak çok özel ve ayricalikli. Devlet olarak sizlerin yaninda olmaya gayret ediyoruz. Sayin cumhurbaskanimiz, sayin bakanlarimiz sizler için devletimizin tüm imkanlarini seferber ediyor. Özelikle sehit ailelerine ifade ediyorum ki sehitlerimiz 83 milyonunun evladi. Bu sehirde çok degerli annelerimiz var. Nene Hatun’u tanimayan yok. Bu duygularla tüm annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.’’

Yemek programina katilan anneler ise Vali Memis’e duyarliligindan dolayi tesekkür etti.

Programda Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Cemil Ilbas, kurumda görevli idareci ve personelde hazir bulundu.
Kaynak: İHA