Kazada Ölen Anne Ile Kizi Son Yolculuklarina Ugurlandi

Amasya’da, park halindeki kamyonete çarpan minibüste yasamini yitiren Hatice Kiraz (38) ile annesi Dürdane Argun (58), Ordu’nun Korgan ilçesinde topraga verildi.

Kazada Ölen Anne Ile Kizi Son Yolculuklarina Ugurlandi
Kaza, dün Amasya’da Otogar Kavsagi mevkiinde meydana geldi. Kent merkezine giden Özkan Kiraz yönetimindeki 55 KY 443 plakali minibüs, kontrolden çikinca emniyet seridine park edilen Gökhan Fidan’in idaresindeki 34 ECN 487 plakali kamyonete çarpti. Kazada minibüs sürücüsünün esi Hatice Kiraz ile kayinvalidesi Dürdane Argun olay yerinde hayatini kaybetti. Minibüsteki Sudenaz, Nagihan, Nurbanu Kiraz, Mustafa ve Emine Argun ile sürücü Özkan Kiraz da yaralandi. Yaralilar, ihbarla gelen saglik ekiplerince Amasya Üniversitesi Sabuncuoglu Serefeddin Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Bu arada kaza ani da çevrede bir is yerine ait güvenlik kamerasina yansidi.

Kazada yasamini yitiren Hatice Kiraz ile annesi Dürdane Argun’un cenazesi, yakinlari tarafindan hastane morgundan alinarak Ordu’nun Korgan ilçesine getirildi.

Anne ile kizi için Karakisla Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Karakiska Merkez Camii’nde ögle vakti kilinan cenaze namazinin ardindan anne ve kizi, Düzyazi Mezarligi’nda yan yana topraga verildi.

Kaynak: İHA