Kayip Kadin, Nehirde Araniyor

Aydin’in Buharkent ilçesinde dün aksam saatlerinde kaybolan Fatma Toprak’in (56) bulunmasi için ekipler Menderes Nehri’nde aramalara yogunluk verirken, kadinin evden ayrildiktan sonra yolda yürüdügü görüntüsü bir is yerinin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Kayip Kadin, Nehirde Araniyor
Olay, Savcilli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 56 yasindaki Fatma Toprak dün aksam saatlerinde evden çikti. Eve gelmeyen kadinin hayatindan süphe eden yakinlari durumu yetkililere bildirdi. Son olarak Menderes Mahallesi ve Menderes Nehri yakinlarinda görüldügü tespit edilen kadinin bulunmasi için havadan ve karadan arama ve kurtarma çalismasi baslatildi. Bölgede AFAD, Jandarma, Mugla Il Emniyet Müdürlügü Su Alti Grup Amirligi’ne bagli dalgiçlar çalismalarina gün boyunca devam ediyor.

"Teyzemizi sag bulma ümidi tasiyoruz"

Menderes Nehri’ndeki arama çalismalarini yakindan takip eden Buharkent Kaymakami Alper Açikgöz, “Dün 17.30 itibariyle gerek vatandaslarimizin katilimi, gerek jandarma ve emniyet birimlerimizle geç saatlere kadar süren arama çalismalarinda, disaridan da aldigimiz destek ile deniz polisimiz, Il jandarma komutanligimiz, il emniyet müdürlügümüz ile birlikte termal dronelarla arama yapildi. Bugün de Menderes Nehri’nde dalgiç polislerimiz ve AFAD ekiplerimizle arama yapiyoruz. Kaybolan teyzemizi bulma çalismalarimizi gayretle sürdürüyoruz. Insallah teyzemizi kisa sürede bulacagiz. Teyzemizin kaybolma ihbar saatinin üstünden 24 saat geçti. Teyzemizi sag bulma ümidi tasiyoruz. Insallah yanlis yerde çalisma yapiyoruzdur. Teyzemizi sag salim bulma ümidimiz devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA