Ersander Anneleri Unutmadi

Erzurum Kültür Sanat ve Egitim Dernegince (ERSANDER) anneler günü münasebetiyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Ersander Anneleri Unutmadi
ERSANDER Kadin Kollari Baskanliginca düzenlenen etkinliklere ERSANDER Yönetim Kurulu Baskani Ümit Gergit, Kadin Kollari Baskani Sevnur Içyar ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

ERSANDER Yönetim Kurulu Baskani Gergit ve beraberindekiler, etkinlikler baglaminda Nenehatun un mezarini ziyaret ettikten sonra Suriye ve Hakkari de sahadet serbeti içen sehitlerin annelerinin de anneler gününü kutladilar.

Anneler gününde çocuk dünyaya getiren bir anneyi ziyaret eden ERSANDER Kadin Kollari Baskani Içyar, anneler gününü kutladi.

ERSANDER Kadin Kollari Baskani Içyar, dernek olarak anneler gününde farkli etkinlikler düzenlediklerini belirterek sunlari söyledi;

‘’Bir insanin dünyada tadabilecegi en güzel mutluluk saniyorum, anne olmaktir. Bu yüzden de Annelik dünyanin en kutsal meslegidir deriz. Peygamber Efendimiz, ‘Cennet annelerin ayaklari altindadir’ hadisi ile annelerin önemine dikkat çekmislerdir. Yüce dinimiz ebeveynlerimize saygi konusunda çok hassas davranmis ve anne-babalarimiza “öf” bile dememizi yasaklamistir. Gelecek nesilleri yetistiren annelerimiz, çok önemli ve kutsal bir vazifeyi yerine getirmektedirler, onlara borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onlari her zaman mutlu etmek, sevgiyi, saygiyi, ilgiyi ihmal etmemek boynumuzun borcudur. Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin. Eli her gün öpülesi, basta sehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, tüm annelerimize sevgi, saygi ve hürmetlerimi sunuyorum.’’
Kaynak: İHA