Baskan Ünal'dan 32. Yil Kutlamasi

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi Karabük Sube Baskani Cengiz Ünal, MÜSIAD’in 30’uncu kurulus yil dönümünü kutladi.

Baskan Ünal'dan 32. Yil Kutlamasi
Baskan Ünal, yaptigi açiklamada gelecege yön verebilmek için saglam temellerin olmasi gerektigini belirterek,

9 Mayis 1990 yilinda, memleket sevdalisi bir grup genç is insani tarafindan temelleri atilan MÜSIAD’in bugün 32. yasini kutladigini kaydetti.

Dernegin 32 yildir sevgi, saygi ve insana hizmet düsturu ile çalismalarini sürdürdügünü ifade eden MÜSIAD Sube Baskani Ünal, “ MÜSIAD, 32 yilin ardindan tazelenen kurumsal yapisi ve memleketine sundugu projelerle, hem üyeleri hem paydaslari hem de memleketin din, dil, irk, görüs ayirt etmeksizin, meselesi Türkiye olan ve bu suurla çalisan her bir bireyine ve kurumuna duydugu saygi, muhabbet ve kucaklayici hosgörüsü ile erdemli insan olma ve yardimlasma suurunu kaybetmeden güçlenerek genislemeyi sürdürmektedir. Verdigi hizmetler ile ülkesine, devletine, milletine ve davasina tutkun kimligi ile hem üyeleri hem de paydaslari nezdinde saglam, güçlü ve onurlu bir yol arkadasi olarak ayakta durmaya devam etmektedir. 32. yasi ve yeni görev degisimi ile birlikte Karabük MÜSIAD il genelinde yogun bir çalisma sürecine girdi. Üyeleriyle birlikte güçlenerek bölgede kalkinma anlaminda çalismalar sürdürerek isminden daha çok bahsettirecek. Önceden belirlenen ilke ve degerleri paylasan üye sayisini artirmak, üyeleri arasindaki dayanismayi gelistirmek ve kendi içinde sagladigi bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin maddi ve manevi yönden gelismesine katkida bulunma amacini Karabük genelinde de sürdürmeye devam edecegiz. Kisaca üretmek için var olacagiz. Insan odakli ve her sey Karabük için anlayisiyla hareket edecegiz. Öteleyen veya ötekilestiren degil, birlestiren ve kucaklayan bir anlayis içerisindeyiz. Yol haritamizin temelinde birlik ve beraberlik vardir. Gönlümüz açik, kapimiz açiktir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA