Baskan Öztürk'ün En Mutlu Günü

Tasova Belediye Baskani Bayram Öztürk’ün oglu Mücahit Öztürk, ilçe esnaflarindan Osman Kaya’nin kizi Medihanur Kaya ile nisanlandi.

Baskan Öztürk'ün En Mutlu Günü


Tasova Grand Konak Kir Dügün Salonu’nda yapilan nisan merasimine, AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, Erbaa Belediye Baskani Ertugrul Karagöl, il ve ilçelerin belediye baskanlari, siyasi partilerin ilçe baskanlari, kurum amirleri ve yaklasik 2 bin 500’e yakin davetli katildi.



"Bir babanin en mutlu günü"

Merasimde konusma yapan Baskan Bayram Öztürk, "Insallah, toplumumuzun en önemli temel yapi tasi olan ailenin hayata geçmesi düsüncesiyle bu güzel mekanda baslayan nisan töreninde evlatlarimiz, birbirlerine saygi ve sevgi anlayisi içerisinde devam edecek. Elhamdülillah bugün ben de bu kervana dahil oldum ve bir babanin en mutlu günlerinden birini yasadim. Gençler hem hayati en güzel sekliyle paylasacak hem de vatana millete hayirli evlatlar hediye edecekler. Evlatlarimiza bir ömür boyu mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandi.

Baskan Öztürk’ün konusmasinin ardindan gençlerin nisan yüzüklerini takan AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, "Insan hayatinin en unutulmaz en güzel gecelerinden birisi mürüvvet geceleridir. Bunlar nisan olur, nikah olur fark etmez. Hepsi asagi yukari bizim toplumumuzda, bizim kültürümüzde birbirini tamamlayan seylerdir. Nikahin birinci adimidir nisan. Öztürk ve Kaya ailelerinin mutlu gününde, Mücahit ve Medihanur’un mutlu gününde olmaktan çok mutluyum" seklinde konustu.



Belediye Baskani Bayram Öztürk, bu mutlu günlerinde kendilerini yalniz birakmayan tüm konuklarina tesekkür etti.
Kaynak: İHA