Baskan Çinar MÜSIAD'in 32. Kurulus Yil Dönümünü Kutladi

Müstakil Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (MÜSIAD) Kdz. Eregli Baskani Abdülkadir Çinar, 32. Kurulus yil dönümünü kutladi.

Baskan Çinar MÜSIAD'in 32. Kurulus Yil Dönümünü Kutladi
Kdz. Eregli Baskani Abdülkadir Çinar basta Kdz. Eregli olmak üzere MÜSIAD’in kurulusundan bu günlere kadar büyümesinde emegi geçen herkese tesekkür etti.

Baskan Çinar 32. Kurulus yil dönümü nedeniyle yaptigi yazili açiklamada su sözlere yer verdi; “MÜSIAD olarak 1990 yilinda bir grup genç is adaminin yüksek idealleri temelinde, Istanbul Mecidiyeköy’de baslayan yolculugumuz, bugün Türkiye ve dünyanin 164 noktasinda varlik gösteren, her milletten insani ayni çati altinda bulusturarak, ayni ideal ugruna çalisarak büyük bir sermaye platformu olmanin vermis oldugu gurur ve mutlulukla devam ediyor. 32’nci yilini dolduran büyük çinarimiz MÜSIAD, gelenekten aldigi güç ve destegi, gelecege karsi duydugumuz heyecanla bir araya getirerek, bünyesindeki her bir is insanina esasli bir yol arkadasi olurken, basta ülkemiz olmak üzere, varlik gösterdigi her bölgede umudu besliyor, yarinlara olan inancin önemli simgelerinden biri oluyor. Attigi her adimi, köklerine ve degerlerine bagli kalarak, diger yandan dünyadaki hizli degisim ve dönüsümü dogru okuyarak atan MÜSIAD, kuruldugumuz günden bu yana artan heyecanimiz ve gelecege dair besledigimiz büyük umutlarimizla bu çetin yolda ilerlemeye devam etmekteyiz. Üyelerimiz ve gönüldaslarimizla birlikte nice yillari birlikte geride birakmayi, nice basarilara imza atmayi diliyor, 32’nci kurulus yil dönümünü bu duygularla kutluyorum.”
Kaynak: İHA