Vali Öner'den 'Anneler Günü ' Mesaji

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, anneler günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Vali Öner'den 'Anneler Günü ' Mesaji
Vali Öner mesajinda; ’’Dünyanin en kutsal görevlerinden birini üstlenmis, en yüce hislere sahip, merhametin, sefkatin, hosgörünün, fedakârligin ve karsiliksiz sevginin timsali olan annelerimizin “Anneler Günü’nü” kutlamanin heyecani ve mutlulugu içerisindeyiz.

Sevgiye, hosgörüye, fedakarliga, ahlaka, erdeme ve iyilige dair kisacasi bütün insani degerlerimizin temelinde süphesiz anne vardir. Anne, insani dünyaya getiren bir varliktan öte, ayni zamanda bir koruyucu, bir bakici ve bir ögretmen görevi üstlenmistir.

Hazreti Peygamberimizin(S.A.V)”Cennet Annelerin Ayagi Altindadir” Hadis-i Serifi’nde Annelerimizin ne kadar büyük bir mertebede olduklari belirtilerek, onlara karsi saygi ve sevgide asla kusur edilmemesi gerektigi de açikça belirtilmistir. Annelerimizi yilda sadece bir gün degil, yasamimiz boyunca sevgi ve saygi ile kucaklamali, sefkat göstermeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta Aziz Sehitlerimizin emaneti Annelerimiz olmak üzere, bütün Annelerimizin “Anneler Günü’nü” en içten dileklerimle kutluyor, ömürlerini saglik ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum’’ dedi.

Kaynak: İHA