Üniversite Yolunda Sinav Stratejileri

SANKO Üniversitesi akademisyenleri, Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “Üniversite Yolunda Sinav Stratejileri” konulu panel ile 11’inci ve 12’nci sinif ögrencilerini bilgilendirecek.

Üniversite Yolunda Sinav Stratejileri
Tip Fakültesi Ruh Sagligi ve Hastaliklari Ana Bilim Dali Baskani Dr. Ögr. Üyesi Halil Ibrahim Öztürk ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik Bölümü Psikiyatri Hemsireligi Ana Bilim Dali Baskani Dr. Ögr. Üyesi Sibel Polat Olca, “Sinav Kaygisi ve Yönetimi”, Saglik Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Baskani Prof. Dr. Efsun Karabudak, “Akademik Basari ve Beslenme”, Saglik Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Baskani Prof. Dr. Nevin Ergun ise “Gelecek Senin! Nefes Al, Hareket Et, Hedefe Odaklan!” konularinda bilgi paylasiminda bulunacak. Sunumlarin ardindan düzenlenecek kokteylde ögrenciler, akademisyenlerle bir araya gelecek.

“Üniversite Yolunda Sinav Stratejileri” konulu panel, 12 Mayis Persembe günü 10.00-14.00 saatleri arasinda Sehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi

SANKO Üniversitesi’nde Tip Fakültesi ve Saglik Bilimleri Fakültesi Hemsirelik, Beslenme ve Diyetetik ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinde lisans düzeyinde, Lisansüstü Egitim Enstitüsü’nde Biyoistatistik alaninda doktora, Moleküler Tip, Hemsirelik, Biyolojik ve Biyomedikal Bilimler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Tibbi Mikrobiyoloji alanlarinda tezli yüksek lisans, Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda ise Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Ilk ve Acil Yardim ile Tibbi Görüntüleme Teknikleri Bölümlerinde egitim veriliyor.

Ayrica Tip Fakültesi, 10 ana bilim dalinda Tipta Uzmanlik Egitimi verme konusunda yetkilendirildi.
Kaynak: İHA