Pamukkaleli Anneler Özel Günde Bulustu

Pamukkale Belediyesi, Anneler Günü ile ilgili olarak özel bir etkinlik düzenledi. Forum Çamlik AVM’de taki ve ebru yapimi atölyeleri açilirken anne ve çocuklari bu güne özel hatira olacak esyalari kendileri yapti. Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, “Anneler gününü bu farkli etkinlikle kutlamak istedik” dedi.

Pamukkaleli Anneler Özel Günde Bulustu


Pamukkale Belediyesi her özel günde farkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Her yil Mayis ayinin ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi, Forum Çamlik AVM’de taki ve ebru sanati atölyesi açti. Alis verise gelen ailelerin büyük ilgi gösterdigi atölyelerde hem anneler hem de çocuklar el isi ve ebru sanati eserlerini ortaya çikardi.

“Güzel bir animiz oldu”

Gün boyu açik kalan atölyeye gelerek günün anisina el isi ve ebru sanati çalismalari yapan anne ve çocuklarinin mutlulugu görülmeye degerdi. Pamukkale Belediyesinin atölyelerini ziyaret edenlerden Gülsen Erdogan, “Atölyede oglumla birlikte yaptigimiz etkinlik çok keyifliydi. Yaptigimiz bileklik anneler günü hatirasi olarak kalacak. Ramazan boyunca Pamukkale Belediyesinin etkinliklerini takip ettik, hepsi çok güzeldi. Bu atölyede ekstra bir güzellik olmus. Bunlari düsünen ve hayata geçiren Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki’ye tesekkür ederim” dedi.

Kiziyla birlikte atölyeleri ziyaret eden Nilgün Dogruyol ise “Kizimla ebru sanati ve boncuklarla el isi yaptik. Çok güzel ve farkli bir etkinlik oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ederiz” derken, Hatice Mahat da “Anneler Günü’nde çok güzel bir etkinlikti. Taki ve ebru yaptik. Güzel bir animiz oldu. Avni Örki baskanimiza tesekkür ederiz” diye konustu.

Zaher Dilek Öztürk ise “Etkinligi tesadüfen gördüm. Oglum benim için bir anneler günü hediyesi yapti. Çok güzel ve farkli oldu, bu da beni çok mutlu etti. Avni Örki baskanimiza ve Pamukkale Belediyesine tesekkür ediyorum” dedi.



“Annelerimizin günü kutlu olsun”

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, her özel günde farkli etkinlikler düzenlemeyi planladiklarini ifade ederek, “En kiymetli varliklarimiz olan annelerimizin günün kutladigimiz bu özel zaman dilimini farkli kilmak istedik. Bu nedenle yil boyu düzenledigimiz taki ve ebru kurslarinin atölyelerini açtik. Burada her yastan annenin mutlu oldugu anlar yasandi. Biz Pamukkale’de yasayan herkesin mutlu olmasin için gereken ne varsa yapmaya çalisiyoruz, Atölyelerimizi ziyaret eden tüm vatandaslarimiza tesekkür ederim. Bu vesile ile basta sehit anneleri, kendi annem ve esim olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA