MHP Il Baskani Garip Anneleri Unutmadi

Çocuklari için her türlü fedakarligi yapmaktan kaçinmayan annelerin hakkinin ödenemeyecegini belirten MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, “Anneler, karsiliksiz sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanin hiçbir degeriyle karsilastirilamayacak, yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatimizin en degerli varliklaridir. Tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, günlerini kutluyorum” dedi.

MHP Il Baskani Garip Anneleri Unutmadi


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Il Baskani Av. Yusuf Garip, Anneler Günü dolayisiyla yayimladigi mesajinda; “Varligimizi borçlu oldugumuz, sevgi, hosgörü, merhamet ve özveri kaynagimiz degerli annelerimizi sadece özel günlerde degil, yasamin her aninda sevgi, saygi ve muhabbetle kucaklamaliyiz. Annelerimizin cefakarca, tüm zorluklara gögüs gererek çocuklarini, topluma, vatana, insanliga uygun olarak en iyi sekilde yetistirme çabalari sayesinde gelecege güvenle bakabiliyoruz.

Peygamber Efendimiz; ‘Cennet annelerin ayaklari altindadir’ hadisinde de buyurdugu gibi; annelik öyle büyük bir mevkiidir ki, erismeye hiçbir güç yetmez. Annelerimizin haklari ödenmez; sevgi, fedakarlik ve sabirlarini hiçbir maddi degerle ölçemeyecegimiz annelerimiz, bas tacimizdir. Bu nedenle paha biçilemeyen tek sey anne sevgisidir. Anneler, karsiliksiz sevgi ve sonsuz özverinin simgesi, dünyanin hiçbir degeriyle

karsilastirilamayacak ve yeri hiçbir zaman doldurulamayacak olan hayatimizin en degerli varliklaridir.

Basta sehit annelerimiz olmak üzere, dünyanin en yüce sorumlulugunu yerine getiren annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, eli öpülesi annelerimize mutlu, saglikli ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA