Annelerin Çiçegi Baskan Çelik'ten

Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, Anneler Günü nedeniyle 15 Temmuz Sehitleri ve Demokrasi Meydani’nda annelere ve anne adaylarina çiçek hediye etti.

Annelerin Çiçegi Baskan Çelik'ten
Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik, beraberindeki AK Parti Sehzadeler Ilçe Baskani Mehmet Emin Çipiloglu, belediye meclis üyeleri ve belediye baskan yardimcilari ile birlikte 15 Temmuz Sehitleri ve Demokrasi Meydani’nda annelere ve anne adaylarina çiçek hediye etti. Vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi etkinlikte birbirinden renkli 2400 çiçek vatandaslara dagitildi.

Baskan Çelik “Annelerimiz karsiliksiz sevmenin, karsiliksiz emegin ve fedakârligin yeryüzündeki abidesidir. Tek istekleri hatirlanmak, biraz sevgi ve saygidir. Annelerin saglam bireyler kadar, saglam ailelerin de teminati olmasi sebebiyle toplum sagligi ve saadeti üzerinde derin haklari var ve onlar toplumun mimarlaridir. Annelerimizi bir gün degil, bir ömür anmaliyiz. Bu kutlu günde evlat sahibi olamayan, evladini bu vatana sehit vermis annelerimizi ve anne yüzü göremeyip anasi vatan olan yetimlerimizi de unutmuyoruz. Sehzadeler Belediyesi olarak her zaman yanlarindayiz. Hayatin tüm güzelliklerine layik olan, bas tacimiz annelerimizin Anneler Gününü ’nü tebrik ediyor, saglik ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA