KSMMMO 24. Olagan Genel Kurulu Basladi

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi (KSMMMO) 24. Olagan Genel Kurulu bugün basladi.

KSMMMO 24. Olagan Genel Kurulu Basladi
KSMMMO Konferans Salonu’nda yapilan genel kurula KSMMMO Yönetim Kurulu Baskani Ali Yedikaya, yönetim kurulu üyeleri, baskan adaylari ve oda üyeleri katildi.

Genel kurulun ardindan yapilacak olan seçime ise mevcut baskan Ali Yedikaya ile birlikte baskan adayi olarak Mehmet Yazma ve Memduh Yilmaz 3 farkli liste olarak girecek.

Yapilacak seçimin herkes için hayirli olmasini temenni eden KSMMMO Yönetim Kurulu Baskani Ali Yedikaya, “Bin 800’leri geçen üye sayimiz ve 600’ü geçen stajyer sayimizla bugün Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi 24. Olagan Genel Kurulu’nu yapacagiz. Bugünkü genel kurulumuzun meslegimize, meslektaslarimiza, sehrimize ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum. Yarin da saat 08.30’da baslayarak aksam 17.00’a kadar odamizda bir senlik havasinda seçim yapacaklar meslektaslarimiz. Oylarini kullanacaklar. Ben simdiden seçilecek, bu ise ve göreve layik olan meslektaslarima hayirli olsun diyor, basarilar diliyorum. Seçimlerimizin insallah meslegimize degerler katabilecek sekilde sonuçlanmasini istiyorum. Bu vesile ile bugünkü genel kurulumuzun herkese hayirli olmasini diliyorum. 3 yillik süreç bitti ve yeni bir 3 yil için tekrardan seçim sürecimiz basliyor. Buralarda görev almak zor ve mesakkatlidir. Insallah bu zorlugu da meslektaslarimizla hep beraber güzel bir sekilde atlatmis oluruz. Simdiden ben seçilecek kardeslerime, agabeylerime hayirli olsun diyorum. Insallah bundan sonra da yine hep beraber ortak çalismalarda bulunuruz” dedi.

Kaynak: İHA