Samsun TSO'dan 800 Aileye Gida Yardimi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO), her yil oldugu gibi bu yil da Ramazan ayinda ihtiyaç sahibi 800 aileye gida yardiminda bulundu.

Samsun TSO'dan 800 Aileye Gida Yardimi
Samsun TSO her yil oldugu gibi bu Ramazan ayinda da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadi. Ramazan ayi dolayisiyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) destegiyle toplam 800 ihtiyaç sahibi aileye gida yardiminda bulunuldu. Içerisinde makarna, ayçiçegi yagi, seker, mercimek, pirinç, un, çay, salça, bulgur, nohut, tuz ve hazir çorba olmak üzere 12 temel ihtiyaç malzemesi bulunan ürünlerden hazirlanan erzak paketleri kupon olarak daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Ihtiyaç sahibi aileleri, erzaklarini kendilerine verilen kupon karsiliginda anlasmali marketlerden aldilar.

Murzioglu: “Sosyal sorumlulugumuzu yerine getirdik”

Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, dayanisma ve kardeslik duygularinin pekistirildigi bir Ramazan ayini daha geride biraktiklarini belirterek, “Mübarek Ramazan ayi boyunca toplum olarak yardimlasma ve dayanisma kültürümüzün en güzel örneklerini hep birlikte yasadik. Biz de Oda olarak sosyal sorumlulugumuz çerçevesinde her Ramazan ayinda oldugu gibi bu Ramazan’da da çati kurulusumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birligimizin destegiyle maddi durumu elverissiz ailelere destek olmaya gayret gösterdik. Bu yil 800 aileye ulastik. Allah birlik ve beraberligimizi daim etsin” dedi.

Kaynak: İHA