Ögrenciler E-Twinning Projesini Vali Karadeniz'e Anlatti

Yunusemre ilçesindeki Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ögrencileri, Vali Karadeniz’i ziyaret ederek 2020-2021 egitim ögretim döneminde e-Twinning projesi içinde gerçeklestirdikleri çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Ögrenciler E-Twinning Projesini Vali Karadeniz'e Anlatti
Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ögrencileri Kübra Çakmak, Melek Çetinkaya, Fatma Buse Sürgit ve Kardelen Kaçan, Il Milli Egitim Müdürü Mustafa Dikici, Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu Müdürü Mehmet Emin Efe ve Ingilizce Ögretmeni Nesibe Öztürk ile birlikte Vali Yasar Karadeniz’i makaminda ziyaret etti. Ögrenciler ziyarette, e-Twinning projesi içinde 2020-2021 egitim-ögretim döneminde 9 aylik bir çalisma sonucunda hazirladiklari 7. sinif müfredatina entegreli ve tamami Ingilizce olan SCIENG Bilimsel Dergi hakkinda bilgi verdi. Türkiye genelinde çikardiklari derginin dil egitiminde 2022 yili en iyi 60 örnek kategorisine girdigini de belirten ögrenciler ayrica yine tamami Ingilizce olarak hazirlanacak olan YES adli derginin çalismalarini da anlatti.

Barbaros Sehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ögrencilerini çalismalari dolayisiyla tebrik eden Vali Yasar Karadeniz; “Hazirlamis oldugunuz dergiyle Ingilizceye birçok farkli yönden bakmissiniz, derginizi inceledigimde her bir sayfasinin ayri bir ünite gibi islenecek bilgileri kapsadigini gördüm. Bu basarili çalismanizdan dolayi hepinizi tebrik ediyorum. Çalismalarina basladiginiz YES Dergisinin de çok basarili olacagina inaniyorum” dedi.

Vali Karadeniz, ögrencilerin gerçeklestirecekleri çalismalarda kendilerine her zaman destek olacaklarini da ifade ederek ziyaret sonunda ögrencilere çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA