'Iyilik' Projeleriyle Fark Olusturdular

Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Halkla Iliskiler ve Reklamcilik Bölümü ögrencileri, dünyaca ünlü bir lastik markasi için ‘iyilik iletisimi’ temasiyla fikirler gelistirdi. ‘Keep It Good Advertising Workshop Series’ adli etkinlikte, 6 gruba ayrilan toplam 28 ögrenci; çevreci, kolay uygulanabilir, etkili ve sürdürülebilir projeler ortaya koymak amaciyla gün boyu çalisti.

'Iyilik' Projeleriyle Fark Olusturdular
IEÜ Iletisim Fakültesi ve Izmir Reklamcilar Derneginin (IRD) is birligiyle gerçeklesen etkinlikte; ‘Pet siseden lastiklere’, ‘#Sürdürebilmekiçinsür’, ‘Sen de kahraman ol’, ‘Sürerek sürdürün’, ‘Dönüsümü tasiyoruz’ adli çalismalari hazirlayan IEÜ’lü gençler, etkileyici önerileriyle begeni topladi. Ögrenciler, gün boyunca IRD üyesi mentorlar esliginde çalisti. IEÜ Konferans Salonu’nda gerçeklesen etkinligin sonunda ögrenciler, IRD üyeleri ve firma yetkililerine, fikirlerini sunum yaparak anlatti.

Hem ürettiler hem ögrendiler

IEÜ Halkla Iliskiler ve Reklamcilik Bölümü Ögretim Üyesi Prof. Dr. Sema Misci Kip, etkinligi çok önemsediklerini ifade etti.

Prof. Dr. Misci Kip, “Üniversitemizin ev sahipligindeki ‘Keep It Good Advertising Workshop Series’ etkinligini 3 senedir ‘iyilik iletisimi’ temasi üzerine gerçeklestiriyoruz. Bu tarz etkinlikler, ögrencilerimizin bölümümüzde edindigi bilgileri kullanarak yeni fikirler gelistirmesi, farkli sektörlerden kisilerle tanisarak çevre edinmesi ve yeteneklerini göstermesi açisindan çok degerli. Gençlerimiz, titizlikle yürüttükleri çalismalari, IRD üyelerinden olusan mentorlarin destegiyle tamamladi. Ögrencilerimiz, hem yeni fikirler gelistirmenin hem de yeni seyler ögrenmenin hazzini yasadi” dedi.

Bölüm olarak üniversite-sehir bütünlesmesine örnek proje ve is birlikleri yapmayi sürdüreceklerini sözlerine ekleyen Prof. Dr. Misci Kip, bu sayede ögrencilerine yeni firsatlar yaratmayi hedeflediklerini vurguladi.
Kaynak: İHA