CHP Genel Baskan Yardimcisi Taskin, Ardahan'da

CHP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Yüksel Taskin, CHP iktidariyla gençler artik is bulabilecek dedi.

CHP Genel Baskan Yardimcisi Taskin, Ardahan'da
Ardahan’a gelen CHP Genel Baskan Yardimcisi Yüksel Taskin, partisinin Ardahan Il Baskanliginda gazetecilere, gündeme dair açiklamalarda bulundu.

Konusmasina, idam edilislerinin 50. yilinda Deniz Gezmis ve arkadaslarini anarak baslayan Taskin, "O kusagin söyle bir misyonu vardi, ’biz degil, memleket’. Memleket nasil daha iyi hale gelebilir? Çok ciddi özveriliydiler. Türkiye’nin yetistirdigi en iyi kusaklardi onlar. Onlar vatanlari için çok ciddi mücadeleler verdiler. Ama fiziken onlari ortadan kaldirmak, ruhen ortadan kaldirmaya yetmemistir. O nedenle onlari bugün hala ve daha güçlü bir sekilde aniyoruz. Mücadelelerini biraktiklari yerde devam ettirmeye çalisiyoruz" diye konustu.

Türkiye’de issizligin arttigini savunan Taskin, issizlik ve yoksullugun CHP iktidarinda son bulacagini söyledi.



Türkiye’de üretimin olmamasi halinde issiz gençlere is bulmanin çok zor olacagini anlatan Taskin, sunlari konustu:

"Buralara geliyoruz. Binlerce kilometre yaptik, yapmaya devam ediyoruz. Geziyoruz, bir önceki seçim sürecine göre daha iyi hazirlandigimizi görüyorum. Geçmiste ders çikararak daha iyi bir yere geldigimize yüzde yüz inaniyorum. Seçim sathina girmeden hazirliklarimizi gözden geçirmeye geldik. Dijital altyapimiz o kadar kuvvetli ki diger partilere de destek veriyoruz. Partiler düsman degildir, rakiptir. Türkiye’ye bu anlayisi yeniden getirecegiz. Ayni memleketin insanlariyiz her gün yüz yüze bakiyoruz. Biri bir partiye oy veriyor diye devleti yöneten tarafindan dislar mi? Bunlardan Türkiye’yi kurtarmamiz lazim. Bizim mücadelemiz aslinda Türkiye’yi ferahlatmak, normallestirmek. O nedenle bizim mücadelemiz asla kaybetmez."

Ahlaken dogru yerde durduklarini belirten Taskin, "Dogru mücadeleyi veriyoruz. Bu bilinç ve bu özgüvenle hareket etmemiz lazim. Her CHP’li bunu söylemeli. ’Bizim hedefimiz iktidar, birinci parti olmaktir’. Türkiye’nin buna ihtiyaci var. AKP’nin çok kuvvetli göründügü yerlere daha çok gidiyoruz. STK ve esnaf ziyaretinden çok daha ev ve mahalle ziyaretleri olacak. Gittigimiz her yerde ’hep birlikte bu çukurdan çikaracagiz ülkeyi’ diyecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA