Çaycuma'da Büyük Bulusma Gerçeklesti

Zonguldak’in Çaycuma ilçesinde bu yil 6.’cisi düzenlenen ’Çaycumalilar Bulusuyor’ etkinlikleri Çaycumali Kadinlarin yapmis olduklari el emegi birbirinden degerli ürünler sergisi gezilerek baslanildi. Atatürk Spor Merkezi’nde çesitli spor aktiviteleri gerçeklestirildi.

Çaycuma'da Büyük Bulusma Gerçeklesti


Pandemi nedeniyle iki yildir yapilamayan ve bu yil “Spor ve Baris Kenti Çaycuma” mottosuyla altincisi gerçeklestirilen etkinlige; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoglu, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Il Jandarma Garnizon Komutani Kidemli Albay Cezmi Yalinkiliç, Çaycuma Ilçe Kaymakami Muharrem Cosgun, Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, GMIS Baskani Hakan Yesil, Çaycuma Çevre Köylerini Kalkindirma ve Güzellestirme Dernegi Baskani Savas Çiloglu, Çaycumalilar Dernek Baskani Kemal Esat Topuz, siyasi partililer, STK temsilcileri ile çok sayida kalabalik topluluk katildi.



Öncelikle Çaycuma Belediyesi’nde Çaycumali Kadinlarin el emegi, göz nuru yapmis olduklari taki tasarim, el isleri, Halk Egitim Müdürlügü yöresel ürünler, Çaycumali ressamlar, Gurbette Çaycuma fotograf ile kâgit rölyef ve keçe sanati sergileri açildi.

Akabinde protokol Atatürk Spor Merkezi’ne geçerek spor aletleri, sauna, hamam, tuz odasi ve çesitli bölümler gezildi. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin ardindan düzenlenen yüzme, masa tenisi, tenis, futbol, okçuluk müsabakalari, jimnastik gösterileri izlenildi.
Kaynak: İHA