Baskan Bülbüloglu'ndan Anneler Günü Mesaji

Insaat Müteahhitleri Konfederasyonu (IMKON) Genel Baskan Yardimcisi ve MIM-DER Baskani Mehmet Bülbüloglu “Anneler Günü” dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Baskan Bülbüloglu'ndan Anneler Günü Mesaji
Baskan Bülbüloglu mesajinda, anneligin çocuklarina adanmis bir hayatin hiçbir maddi degerle ölçülemeyecek büyük bir fedakarligin ve sabrin adi oldugunu belirtti.

Bülbüloglu, “ Annelerimiz hayatimiz boyunca rehberimiz, egitimcimiz ve zorlu hayat yolculugumuzda kutup yildizimizdir. Onlarin degerini onlari kaybetmeden zamaninda bilmek, basimiza taç etmek ve gönüllerini hos tutmak bizler için bir görevdir. Bizler için daima özel olan annelerimizin yüzlerini güldürmek, onlari mutlu kilmak, her zaman ve her sart altinda sevgi besleyip saygida asla kusur etmemek kültürümüzün ve inancimizin geregi olarak hepimizin boynunun borcudur. Evlatlarini vatan ugruna sehit veren, acilarini yürekten paylastigimiz annelerimize bu vesileyle minnet ve sükranlarimi sunuyorum. Aziz milletimiz sehitlerimizin yadigari annelerimizi bagrina basmaktadir. Karsiliksiz sevginin, sabrin, hosgörünün, en masum duygularin timsali olan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, basta en degerli varliklari olan evlatlarini vatanimizin birlik ve beraberligi için adayan sehit anneleri olmak üzere tüm annelerimize sevgi, saygi ve sükranlarimi sunuyor, ahirete irtihal etmis tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA