Ünlü Oyuncu Serhat Özcan'dan Mutluluga Ilk Adim

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde ünlü oyuncu Serhat Özcan 5 yildir birlikte oldugu ilçenin basarili avukatlarindan Deniz Ipek ile nisanlanarak, evlilik yolunda ilk adimi atti.

Ünlü Oyuncu Serhat Özcan'dan Mutluluga Ilk Adim
Tiyatro dünyasinin dev ismi ve dizi filmlerin önemli oyuncusu Serhat Özcan, 10 yil önce tanistigi Deniz Ipek ile iliskisini nisan yüzükleriyle taçlandirdi.

Ayvalik’in nezih mekânlarindan Sahilkent Mahallesi, Sirinkent mevkiinde nezih bir restoran da aralarinda ünlü sair Nevzat Çelik’in de bulundugu yakin dostlari ve cani kadar çok sevdigi kendisi gibi basarili oyuncu kardesi Reha Özcan’in katildigi mini bir törenle mutluluga adim atan Özcan’in mutlulugu ise adeta gözlerinden okunuyordu.

Bir Demet Tiyatro’nun Tirbuson’u olarak adim attigi dizi film dünyasinda; Ulan Istanbul’da Talip Bey, Kalbim Ege’de Kaldi’da Ali Kürük, Çukur’da Uluç Reis ve son olarak Zümrüdüanka’da Rüstem karakterleriyle ününe ün katan Serhat Özcan nisan töreninde son derece keyfili ve bir o kadar da heyecanliydi.

Gazetecilerin sorularini yanitlayan Özcan, “Birkaç yildir bu ani bekliyorduk. Ben çok mutluyum. 10 yildir tanisiyoruz. Yaklasik 5 yildir da sevgiliyiz. Artik Ayvalik’in damadi olmak üzereyim. Bu da benim için ayri bir gurur” ifadelerini kullandi.

Serhat Özcan’in nisanlisi Deniz Ipek de çok mutlu oldugunu ve önümüzdeki Haziran ayinda ise nikâh kiyacaklarinin müjdesini verdi. Serhat Özcan’in kendisi gibi oyuncu Reha Özcan da agabeyini bu mutlu gününde yalniz birakmadi.

Usta tiyatro oyunculugunun yani sira yönetmenligin yani sira dizi film tutkunlarinin; son dönemlere damgasini vuran Seksenler’de Metin Ögretmen ve halen reyting rekorlari kiran Üç Kiz Kardes dizisinde Sadik karakterini canlandiran Reha Özcan, “57 yillik kardesim. O’nu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum. O’nun mutluluguna tanik olmak, O’nun mutlulugu için bir seyler yapabilmek benim için gerçekten çok büyük bir keyif. Su anda sanki kendi çocugum evleniyormus gibi çok duygulaniyorum. Bu yüzden de çok mutluyum. Ben agabeyimi çok seviyorum. O benim sadece agabeyim degil, ustam. Birçok seyi ondan ögrendim. Bu isin ahlâkini O’ndan ögrendim. Bu yüzden de bugün mutlu gününde O’nun yaninda olabilmek benim içinde çok güzel bir duygu. Çünkü bizler, sevdiklerimizin mutluluklariyla mutlu oluyoruz. Mutsuzluklariyla da mutsuz oluyoruz” dedi.

Reha Özcan’in esi, Serhat Özcan’in yengesi Yesim Özcan ise “Böyle mutlu bir güne taniklik etmek çok güzel. O yüzden de Istanbul’dan Ayvalik’a kosarak geldim. Serhat agabeyimi çok severim. Bana her zaman gerçekten agabeylik yapmistir. O yüzden de ben kendisine mutluluklar diliyorum. Her zaman O’nun yanindayiz”
Kaynak: İHA