Sürücü Yanan Tirdan Son Anda Kurtarildi

Sanliurfa’da vatandaslar devrilerek alev alan tirda sikisan sürücüyü kurtarmak için zamanla yaristi. Sürücü vatandaslar tarafindan son anda kurtarilirken tir alev topuna döndü.

Sürücü Yanan Tirdan Son Anda Kurtarildi
Edinilen bilgiye göre olay önceki hafta gece saatlerinde Sanliurfa’nin Viransehir ile Ceylanpinar ilçelerini birbirine baglayan karayolu üzerindeki Ceylanpinar Tarim Isletmeleri Müdürlügü (TIGEM) Beyazkule ile Aslanbaba mevkisi arasinda yasandi. Geyit A.’nin kullandigi tir, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikarak devrildi. Devrilmenin etkisiyle alev alan tirin sürücüsü içerisinde sikisti.

Kazayi gören vatandaslar ile TIGEM saha güvenlik görevlileri, sürücünün yardimina kostu. Bir yandan sürücüyü çikartmak için yogun çaba harcayan görevliler ile vatandaslar, diger yandan ise yanginin büyümesini engellemeye çalisti. Emniyet kemerini açamayan görevliler ile vatandaslar, biçakla kesip sürücüyü son anda kurtarirken tir ise sürücü çikarildiktan kisa bir süre sonra alev topuna döndü.

Vücudunda yaralar ile yaniklar olusan sürücü, olay yerine giden saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan Viransehir Devlet Hastanesine kaldirildi. Burada tedavi altina alinan sürücü durumu agir oldugu gerekçesiyle Sanliurfa merkeze sevk edildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA