Denizli MHP Bayramlasma Töreninde Bulustu

Ramazan Bayrami dolayisiyla MHP Denizli Il Baskanliginca organize edilen bayramlasma töreni, sölen tadinda gerçeklesti. Denizli merkez ve ilin dört bir kösesinden gelen ve yogun katilim gösteren partililer bayramin coskusunu birlikte yasadi.

Denizli MHP Bayramlasma Töreninde Bulustu


Ramazan Bayrami dolayisiyla MHP Denizli Il Baskanligi tarafindan, bayramlasma programi düzenlendi.

Il binasinda gerçeklestirilen programa MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, MHP Denizli Il Yönetimi, Ilçe Yönetimleri ve Teskilatlari, Denizli Ülkü Ocaklari Baskani Özgür Solak ve üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayida partili katildi.

Bayramin 3’üncü gününde bir araya gelen MHP’liler, bayramin coskusunu, sevincini ve tadini birlikte yasadi. Bayramlasma töreni gerçeklestirildi.



“Darginliklari ve kirginliklari unutturan, dayanismayi ve yardimlasmayi artiran, hosgörü ve kardeslik duygularini güçlendiren Ramazan Bayrami hayirlara vesile olsun” diyen MHP Denizli Il Baskani Yusuf Garip, “Türk ve Islam âleminin basta olmak üzere herkesin Ramazan Bayramini kutluyorum. Böyle güzel bir günde bir ve beraber olmak çok güzel… Ailesinden, çocuklarindan, es ve dostlarindan fedakârlik ederek bizlerle burada bulunan ve bayramlasma törenine katilan dava arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Partililerimizin, hemsehrilerimizin ve milletimizin bayrami mübarek olsun” dedi.



“Yilmadan çalisacagiz”

Yilginlik ve yorgunluk göstermeden vatan ugrunda son nefeslerini verene kadar çalisacaklarini, davaya her daim sahip çikacaklarini belirten Baskan Garip, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayi çok mutluyum. Çok önemli dönemlerden geçiyoruz. Bizlere de bu dönemde düsen davamiza sahip çikmak ve 2023’e giden yolda her daim yilmadan ve yorgunluk göstermeden çalismaktir. Genel Baskanimiz Devlet Bahçeli’nin de dedigi gibi; ‘Bayramimiz, bayragimiz, kiblemiz, kaderimiz, has bahçemiz olan devletimiz ve milletimiz birdir.’ Bu düsturla 2023 hedeflerimize yürüyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA