Vali Sonel, Sözünü Tuttu

Ordu’da göreve basladigi günden bu yana sehit aileleri ve gazilerin yani sira engeli olan bireylerin ailelerine, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahibi ailelere özel ilgi gösteren Ordu Valisi Tuncay Sonel, yine bir engeli olan çocugu ve ailesinin yüzünü güldürdü.

Vali Sonel, Sözünü Tuttu
3 gün önce engeli olan kizi Arnisa ile sahilde yürürken Vali Tuncay Sonel ile karsilasan anne Serpil Demir, engeli olan kizini gezdirebilmek, okula götürebilmek ve fizik tedavi merkezine götürüp getirebilmek için elektrikli bisiklete ihtiyaçlari oldugunu ifade etmesi üzerine Vali Tuncay Sonel de “Ben size yok diyemem ki” diyerek söz verdigi elektrikli bisikleti, hayirseverlerin katkilariyla temin etti ve bugün aileye sürpriz yaparak kendi elleriyle teslim etti.

Elektrikli bisikleti, 3 gün önce aileyle karsilastigi yerde engeli olan Arnisa’ya ve ailesine teslim eden Vali Tuncay, “Size söz verdigimiz elektrikli bisikleti, hayirsever dostlarimizin katkilariyla temin edip getirdik. Hayirli olsun. Kazasiz, belasiz, güle güle kullanin” diyerek, aileye teslim etti.

3 gün önce Vali Tuncay Sonel’den istedigi elektrikli bisikleti karsilarinca görünce çok sevinen ve heyecanlanan anne Serpil Demir, “Allah’im bin kere razi olsun sizden. Biz bu araci alamazdik. Hayatimiz boyunca sahip olamazdik. Kizimi çok mutlu ettiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Çok çok tesekkür ediyoruz” diyerek, duygularini dile getirdi.

Arnisa’nin babasi Murat Demir de Vali Tuncay Sonel’e tesekkür ederek, “Sürekli halkin içinde, halkla bu kadar yakindan ilgilenen bir Valimiz var. Bu kadar ilgili, bu kadar duyarli bir devlet büyügü ile ilk defa Ordu’da karsilastik. Ordu’muzun en büyük sansidir Sayin Valimiz. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Allah razi olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA