Seylan Ve Tezel Ailelerinin Mutlu Günü

Denizli’de Haci Ahmet Pakel Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Haci Arif Seylan’in kizi Ferruhan ile is adami Sacit Tezel’in oglu Fatih, düzenlenen dügün töreniyle dünya evine girdi.

Seylan Ve Tezel Ailelerinin Mutlu Günü


Ferruhan ve Fatih çiftinin dügün göreni gelenek ve adetlere göre evden gelin alma merasimiyle basladi.

Mehter takiminin eslik ettigi dügün konvoyu daha sonra salonda bir araya geldi. Genis bir katilimla gerçeklesen dügünde gelinin babasi Haci Arif Seylan ve annesi Nimet Seylan ile damadin babasi Sacit Tezel ve annesi Rabia Tezel, davetlilerle tek tek ilgilendi. Nikah ve dügün törenine is dünyasi, siyasiler, vakif üyeleri ve çok sayida davetli katildi.



Ilahiler ve mehter gösterileri esliginde gerçeklesen dügüne Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, Denizli Ticaret Odasi Baskani Ugur Erdogan, Il Milli Egitim Müdürü Süleyman Ekici, is dünyasindan birçok isim, Denizli disindan katilan vakif üyeleri ve davetliler katildi.



Ferruhan-Fatih çiftinin nikahini Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan kiydi. Baskan Zolan’nin genç çifte 3 kez ‘evet’ dedirttigi nikah merasiminde renkli görüntüler ortaya çikti.
Kaynak: İHA