Tatvan'da Bayramlasma Programi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Ramazan Bayrami dolayisiyla resmi bayramlasma programi düzenlendi.

Tatvan'da Bayramlasma Programi
Tatvan Yasam Alisveris Merkezi’nde baslayan bayramlasma programina Bitlis Vali Yardimcisi Izzet Cem Eser, Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, Garnizon Komutan Vekili Kurmay Albay Üzeyir Durmus, Ilçe Emniyet Müdürü Kubilay Taskin, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Çagim Baris Türüdü, Ilçe Milli Egitim Müdürü Abdullah Yüzer, Ilçe Müftüsü Zahit Demirel, kamu kurum amirleri, sivil toplum kurulusu ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katildi.

Düzenlenen programda konusma yapan Tatvan Belediye Baskani Mehmet Emin Geylani, "Ramazan ayinin ülkemize, milletimize, ordumuza ve tüm Islam alemine hayirlara vesile getirmesi temenni ediyorum. Basta hemsehrilerimiz olmak üzere herkesin Ramazan Bayrami’ni kutluyorum” diye konustu.

Program çerçevesinde Tatvan 10. Komando Tugay Komutanligi ile Ilçe Jandarma Komutanligi ve Jandarma Özel Harekat Komutanligi ziyaret edilerek askerlerin bayrami kutlandi. Daha sonra, görevi basindaki polisler ziyaret edildi. Ardindan, ilçedeki sehit aileleri ve gazilerin ev ziyaretleri gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA