'AK Karincalar' Ödemis'teydi

AK Parti Izmir Il Baskanligi tarafindan sürdürülen “Karinca Modeli” saha çalismasi çerçevesinde partililerle Ödemis’i ziyaret eden AK Parti Izmir Il Teskilat Baskani Nail Kocabas, "Emanetimizi geri almak için gün sayiyoruz ve kararliyiz” dedi.

'AK Karincalar' Ödemis'teydi
AK Parti Izmir Il Baskanliginin araliksiz sürdürdügü “Karinca Modeli” saha çalismasi, Ödemis’te gerçeklestirildi.

Il ana kademe kadin ve gençlik kollari ile ilçe teskilatinin tam kadro katildigi programda köylere gidilerek evler, is yerleri, tarlalar ve kahvehaneler ziyaret edildi. Sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnaf sanatkârlarla da bir araya gelen AK Parti Izmir Il Teskilat Baskani Nail Kocabas, “Karinca ve es zamanli 30 ilçe programlarimizi basindan bu yana eksilmeden, yilmadan, yorulmadan sürdürüyoruz. Cumhurbaskanimizin talimatlari, il baskanimiz Kerem Ali Sürekli’nin üstün gayretleri ve rehberligi ile bugüne kadar 11 bin 900 ev, bin 16 sivil toplum kurulusu, 5 bin 903 yeni üye, 14 bin 12 mevcut üye, bin 692 muhtar, 40 bin 600 esnaf bulusmasi gerçeklestirdik. Bugün, ’AK Karincalar’la Ödemis’teyiz. Emanetimizi geri almak için gün sayiyoruz ve kararliyiz” diye konustu.



"Halkin nabzi, bize yol gösteriyor"

Sahada her görüsten insanla konustuklarini ve her birinin görüs ve isteklerinin kendileri için çok kiymetli oldugunu söyleyen Baskan Kocabas, söyle konustu: “Halkin nabzi bize yol gösteriyor. Görüsleri ve sorunlari atacagimiz adimlari belirliyor. Hepsini raporluyoruz. Tek tek takip ediyoruz. Sonuç odakli çalisiyoruz, hemserilerimiz de bundan çok mutlu. Teskilâtlarimizin enerjisi yüksek. Gittigimiz yerlerde, AK belediyecilige özlem duyanlarla, bizlere güvenen insanlarla karsilasmak heyecanimizi, çalisma azmimizi artiriyor. Yasanan tüm sikintilara ragmen bu güvenle karsilasmak, sorumluluklarimizi da artiriyor. ‘AK Parti çözer, AK Parti yapar’ algisi bosuna da degil. Çünkü eserlerimiz ortada. Hizmet etme niyet ve kararliligimiz ve 20 yillik icraatlarimizla tescilli. Bu Izmir için de böyle. Yaptilar, yapamadilar demeden elimizi tasin altina koyuyoruz. Il baskanimizin, vekillerimizin Izmir’in ihtiyaçlari, yapilacak yatirimlarla ilgili hassasiyetini herkes görüyor. Kuzeyinden güneyine, dogusundan batisina sehrimizin kalkinmasi, milletimizin bu süreci de ayakta kalarak geçirmesi için canla basla çalisiyoruz.”

"Ödemis için çalismaya devam"

Devlet hastanesi, TOKI yatirimlari, dogal gaz gibi pek çok hizmetin AK Parti ile ilçeyle bulustugunu vurgulayan Nail Kocabas, sözlerini söyle sürdürdü: “Ödemis, tarimsal üretimi ile sadece Izmir’in degil, Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden. Çiftçilerimizin dün oldugu gibi bugün de yanlarindayiz. 2002 yilinda Izmir’e verilen 45 milyon TL’lik tarimsal destek bugün 10 katin üzerine çikti. Ödemis de bu artistan payini aliyor. Ilçe üreticimizin yasanan ekonomik dalgada gösterdigi dik durus ve hükümetimize duydugu güveni önemsiyoruz. Tüm istekleri, basimiz üstündedir. Ödemis için çalismaya devam edecegiz. Saha çalismalarimizda yaptigimiz görüsmeleri, bize iletilen öneri ve talepleri bizzat raporlayarak Ankara’ya gönderiyoruz ama sunu iyi biliyoruz ki; biz milletimizin yaninda, onlar da bizim yanimizda oldukça asamayacagimiz mesele yok."
Kaynak: İHA