500 Ögrenci Festivalde Bulustu

Izmir Ekonomi Üniversitesi (IEÜ) Meslek Yüksekokulu, sehrin en büyük tasarim festivallerinden birine imza atti. Iki gün süren ‘UNIGRAPH’ adli festivale katilan 500 ögrenci; reklam, grafik ve film sektörlerindeki alaninda uzman isimlerle bulustu, ortak atölye çalismalari gerçeklestirdi.

500 Ögrenci Festivalde Bulustu
Bu yil 4’üncüsü düzenlenen ‘UNIGRAPH’ adli festivale konuk olarak katilan deneyimli isimler, söylesilerde ögrencilerin sorularini yanitladi, onlarla ilham veren hayat hikayelerini paylasti. Is hayatina atilmayi planladiklari sektörlerin önde gelen isimleriyle tanisan, deneyim kazanan IEÜ’lü gençler, kendilerini gelistirme ve hedeflerini dogru sekillendirme firsati buldu.

Sergi de yapildi

IEÜ Meslek Yüksekokulu tarafindan geleneksel hale getirilen festivalde; Berk Gül, Tolga Özbakir, Asli Çelikel, Ali Ören, Kaan Bagci ve Onur Sentürk konusmaci olarak yer aldi. Festival çerçevesinde, Geray Gençer’in ‘Yüzler’ adli sergisi de katilimcilarla bulustu. Festival sayesinde birçok portfolyo görüsmesi gerçeklestiren ögrenciler, grafik ve animasyon hakkindaki yeni teknikleri de ögrenme firsati buldu.

Yeni çagin tasarimcilari

IEÜ Meslek Yüksekokulu Müdürü Burçin Önder, festivali önümüzdeki yillarda daha da gelistirerek devam ettireceklerini söyleyerek “Üniversitemizde nitelikli egitim alan, sektörlerin talepleri dogrultusunda yetistirilen gençlerimizin, mezun olmadan önce is dünyasini da tanimalarini istiyoruz. Tasarim, kendinizi sürekli gelistirmeniz, bilginizi her daim taze tutmaniz gereken; ayni zamanda teknolojik gelismelerden de çok etkilenen alanlar. Biz de yeni çagin tasarimcilari olacak gençlerimizi, içinde bulundugumuz çagin etkili isimleriyle bulusturmak istedik. Oldukça basarili bir festival gerçeklestirmenin gururunu yasiyoruz. Festivalimiz, meslek yüksekokulumuz bünyesindeki radyo ve televizyon programciligi ile grafik tasarim programlari tarafindan gerçeklestirildi.

Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA