Saglik Için Pedal Çevirdiler

Aydinli bisikletçiler, hareketli ve saglikli yasama dikkat çekmek ve farkindalik olusturmak için pedal çevirdi.

Saglik Için Pedal Çevirdiler
Aydin Il Saglik Müdürlügü ev sahipliginde ve Aydin Bisikletliler Dernegi isbirligi ile bisiklet turu düzenlendi.

Avrupa Obezite Günü çerçevesinde hareketli yasam ve saglikli beslenmeye dikkat çekerek farkindalik olusturulmasi amaçlanan etkinlikte bir araya gelen Aydinli bisikletçiler “Sagligimiz için pedallayalim” temasiyla pedal çevirdiler. Efeler ilçesi Malazgirt Meydani’ndan baslayan etkinlikte, bisikletçiler Efeler’de sehir turu yapti.

Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz, gerçeklestirilen turun ardindan tüm katilimcilara tesekkür ederken, konu ile ilgili Aydin Il Saglik Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada “Il Saglik Müdürlügümüzün ev sahipliginde, Bisikletliler Dernegi Aydin Subesi isbirligi ile Avrupa Obezite Günü etkinlikleri çerçevesinde ‘Sagligimiz için pedallayalim’ temasiyla bisiklet turu gerçeklestirildi.

Aydin Malazgirt Meydani’ndan baslayan etkinlikte hareketli yasam ve saglikli beslenme konularina dikkat çekildi. Obezite, Hareketli Yasam ve Saglikli beslenmenin önemine dikkat çekmek üzere gerçeklestirdigimiz etkinlige destek olmak üzere bisikletleri ile gelen Aydin Bisikletliler Dernegine ve tüm katilimcilara tesekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Gerçeklestirilen bisiklet turuna Halk Sagligi Hizmetleri Baskani, Baskan Yardimcisi, Aydin Bisikletliler Dernegi Baskani, Aydin Bisikletliler Dernegi Üyeleri, saglik çalisanlar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA