Van'da 'Esek Arabasi' Yarismasi

Van Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 1. Van Fotograf Maratonu yarismasi çerçevesinde düzenlenen ’Esek Arabasi’ yarismasi ilginç görüntülerin ortaya çikmasina neden oldu.

Van'da 'Esek Arabasi' Yarismasi


Van Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 1. Van Fotograf Maratonu çerçevesinde Gevas ilçesine bagli Göründü Mahallesi’nde ’Esek Arabasi’ yarismasi düzenlendi.

Düzenlenen yarismaya Gevas Kaymakami Bayram Yildiz, Gevas Belediye Baskani Murat Sezer, fotograf sanatçilari ve vatandaslar katildi.

7 esek arabasinin katildigi yarisma ilginç görüntüler olustururken, en güzel manzarayi yakalamak isteyen fotograf sanatçilari ise adeta birbiriyle yaristi.

Yarismayla ilgili açiklamada bulunan Gevas Belediye Baskani Murat Sezer, ilçenin bu tür organizasyonlara hasret kaldigini ifade ederek, “Bu dönem bu organizasyonlarin güvenlikle ilgili sikintilar kalktiktan sonra yapilmasi ciddi anlamda ilgi uyandirdi. Memnuniyet hat safhada ve herkes bu konuyla alakali güzel fikirlerini bizimle paylasmaktadir. Katilim çok fazla. Çocuk, kadin ve erkeklerden yüzlerce kisinin güzel vakit geçirdigi bir organizasyon gerçeklesti. Yarin da Askani Yaylasi’nda güzel bir senlik düzenlemeyi düsünüyoruz. Yaklasik 2 bin kisinin katilimini bekliyoruz. Dedigimiz gibi güvenlik tedbirlerin ortadan kalkmasiyla beraber bölgemiz festivallerle, güzelliklerle ismini dünyaya açiklayacak” dedi.

Fotograf sanatçilari ise bölgenin görülmeye deger güzelliklere sahip oldugunu ifade ederek herkesi davet etti.
Kaynak: İHA