Vali Balci, Büyüksehir Belediyesindeki Mesaisine Basladi

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, Büyüksehir Belediyesini ziyaret ederek, belediye bürokratlari ve personellerle tanisti.

Vali Balci, Büyüksehir Belediyesindeki Mesaisine Basladi


Cumhurbaskanliginin 11 Mayis 2022 tarihli 2022/209 sayili karari ile Van’a atanan Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, büyüksehir belediyesi önünde Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan, Genel Sekreter Yardimcilari Nihat Arpa, Ali Özvan ve Esiner Çetin ile daire baskanlari tarafindan karsilandi. Van Büyüksehir Belediyesi seref defterini imzalayarak buradaki görevine baslayan Vali Dr. Ozan Balci, daha sonra tüm birimlerin odalarini tek tek gezerek, personelle bir bir tanisti.

Belediye personeline birimlerinde yaptiklari islerle ilgili bilgi alan Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, burada çalisan personele islerinde basarilar diledi. Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi Engelli ve Yasli Hizmetleri Sube Müdürlügünde çalisan engelli personel Songül Isik Öner ve Nuri Öner ile sohbet ederek yakindan ilgilenen Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Balci, ayrica ana bina temizliginde görevli olan personelle de hatira fotografi çektirdi.

Van Büyüksehir Belediyesi ana hizmet binasinda yürütülen islerle ilgili de Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel’den bilgi alan Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Dr. Ozan Balci, daha sonra belediyedeki makamina geçerek hizmetlerle ilgili detayli brifing aldi.
Kaynak: İHA