Osmangazi'de Basketbol Coskusu

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Haftasi sebebiyle düzenledigi 3x3 Basketbol Turnuvasi’nda Baskan Mustafa Dündar da gençlerle birlikte basketbol oynadi.

Osmangazi'de Basketbol Coskusu
19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri dahilinde Osmangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan 15-21 yas arasi sporcular arasinda 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvasi düzenlendi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin park alaninda gerçeklesen turnuvaya, 51 erkek, 12 kiz takim olmak üzere toplam 350 sporcu katildi.

Eleme müsabakalariyla baslayan turnuvayi izleyen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar da kollarini sivayip, gençlerin basketbol heyecanina ortak oldu. Gençlerin tezahüratlari esliginde atis yapan Baskan Dündar, atislari sayiya çevirince sahada büyük cosku yasandi.

Gençlik Haftasi’ni Osmangazi’de büyük bir cosku ile kutladiklarini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, 3x3 Basketbol Turnuvasi’nin da heyecan içinde geçtigini belirtti.

Osmangazi Belediyesi olarak gençlere yönelik birçok yatirim yaptiklarini kaydeden Baskan Dündar, “Birçok mahallemize hali saha, basketbol sahasi, yüzme havuzlari ve spor salonlari kazandirarak gençligimizin hizmetine sunduk. Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile birlikte 10 farkli mahallede, 10 basketbol sahasi yaptik. Gençlik Haftasi dolayisiyla düzenledigimiz sokak basketbolu turnuvalarini daha da genisletecegiz. Sokaklarimizdaki basketbol potalarinin sayisini arttiracagiz. Gençlerimizin spor yapabilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Final müsabakalariyla sona erecek turnuva sonunda birinci olan takima 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin lira ödül verilecek.
Kaynak: İHA