Baskan Avci'dan Basarili Personellere Ödül

Altieylül Belediyesi 2021 yili personel performans ölçme ve degerlendirme sonuçlarina göre dereceye giren personele Baskan Avci tarafindan ödülleri takdim edildi.

Baskan Avci'dan Basarili Personellere Ödül
Altieylül’de hayata geçirilen projeler ve yürütülen faaliyetler ile birlikte sehrin çehresi degisirken Altieylül’de yasayan vatandaslarin da yasam kalitesi ayni oranda yükselmeye devam ediyor ve yürüttükleri faaliyetlerin insan odakli olmasi ise basarilarinin gerçek sirrini ortaya koyuyor. Sadece sehirde yasayan vatandaslarin degil, o sehre hizmet eden insanlarin da mutlu olmasi her seyden önde gelirken naif dokunuslar ile mutluluk domino etkisi yaparak tüm sehri sariyor. Her seyden önce personelinin çalisma motivasyonunu yüksek tutmak için çabalayan Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, zaman zaman çesitli etkinliler ve sürprizler ile de personelinin gönlünü almayi ihmal etmiyor.

Personel toplantidan memnun ayrildi

Mutlu bir sehri dizayn etmek için motive olmus mutlu personel çalistirmanin önemini çok iyi bilen Altieylül Belediye Baskani Hasan Avci, 2021 yilinda düzenledigi personel performans ölçme ve degerlendirme sonuçlari neticesinde dereceye giren personele ödüllerini takdim ederek personelini onore etti. Basta tüm personelin kendi mesai arkadaslarini degerlendirdigi anketin ardindan birim müdürleri ve baskan yardimcilari da kendi personelini çalisma performanslarini göz önünde bulundurarak degerlendirdi. Degerlendirme sonucu 10 üzerinden 9 ve üzeri puan alarak biriminde dereceye giren personel 2 bin bin 500 TL’lik ödülün sahibi olurken toplamda 20 personel ödüle layik görüldü.

Ödül töreninin yani sira personeli ile çesitli konularda da istisare yaparak onlarin çalisma performansini artirmak için fikir alisverisinde bulunan Baskan Avci “Degerli mesai arkadaslarimizla istisare ve degerlendirme toplantimizi gerçeklestirerek performans ölçümü sonucu dereceye girenlere ödüllerini verdik. Altieylül’ümüz için gece gündüz demeden gayret eden çalisma arkadaslarimiza emeklerinden dolayi tesekkür ediyor, kolayliklar diliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA