Kütahya'da Feridun Düzagaç Konseri

19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nda Kütahya Belediyesi bahçesinde sahne alan Feridun Düzagaç, seslendirdigi sarkilariyla Kütahyalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Kütahya'da Feridun Düzagaç Konseri
Kütahya Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami etkinlikleri çerçevesinde organize ettigi Gençlik Konserleri dizisinin son aksaminda, Türk müziginin sevilen ismi Feridun Düzagaç sahne aldi.

Konser öncesinde, alani dolduran binlerce Kütahyali hemsehrilerine hitap eden Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, gençlerin ve Kütahyalilarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutladi. Baskan Isik, “Gençlerimizin bu anlamli ve mutlu gününde, Kütahya Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü organizasyonda iki gün süre ile Gençlik Festivali konserlerini icra ediyoruz. Bu ülkeyi bize emanet eden basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, tüm sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle aniyoruz. 30 Agustos ve 29 Ekimde sürpriz sanatçilarimizla etkinliklerimiz devam edecek. Herkese iyi seyirler ve eglenceler diliyorum” dedi.

Feridun Düzagaç, sahnede dillerden düsmeyen sarkilarini seslendirerek, Kütahyalilara unutulmaz bir gece yasatti. Düzagaç, nisanlisina evlilik teklifi etmek isteyen gençleri sahneye alarak, evlilik tekliflerine sahitlik etti. Bu sürpriz evlilik teklifi ile birlikte gençlere mutlu bir yasam dileyen Düzagaç, konserinde sevilen türkülere de yer verdi.

Baskan Isik, günün anisina Feridun Düzagaç’a Kütahya Çinisi ile birlikte Belediye Kütahyaspor atkisi ve Feridun Düzagaç yazili forma hediye etti.

Kütahya’da olmaktan mutlu oldugunu ifade eden Düzagaç, yeniden Kütahya’da konser vermek istedigini belirterek, konserde emegi geçenlere tesekkür etti.
Kaynak: İHA